Вибух на турецько-сирійському кордоні: десятки жертв та поранених

    Вибух на турецько-сирійському кордоні: десятки жертв та пораненихПотужний вибух на турецько-сирійському кордоні забрав життя щонайменше 12 людей. На контрольно-пропускному пункті Джилвегозю в повітря висадили замінований автомобіль. Машина із сирійськими номерами вибухнула після того, як в’їхала на турецький бік. Серед загиблих троє громадян Туреччини та дев’ять сирійців. Ще більше 30 людей зазнали поранень, їх доправили до шпиталів.

    Джилвегозю розташований на півдні Туреччини, неподалік від міста Рейханли. По другий бік кордону, сирійський КПП Баб ель-Хава контролюють повстанці. У липні минулого року вони витіснили звідти військових сирійського президента Башара Ассада.

    Сирійський Баб ель-Хава та турецький Джилвегозю приймали великий потік біженців із Сирії, які тікали від жахіття громадянської війни.

    Турецька поліція заявила, що у машині спрацювала бомба, а тому слідство схиляється до версії теракту. Поки невідомо, чи бомбу привели у дію дистанційно, чи це справа рук смертника.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Банк-банкрот Lehman Brothers оспорил сделку на миллиард долларов с компанией Intel

    Инвестиционный банк Lehman Brothers, обанкротившийся в сентябре 2008 года, подал иск к компании Intel, в котором оспорил сделку на миллиард долларов. Как уточняет агентство Reuters, сделка была ...

    Крутіть педалі — здоровішими будете

    Медики Дніпропетровщини за здоровий спосіб життя агітують власним прикладом. Нещодавно в обласному центрі вже впяте провели Естафету здоровя.

    Про відмову в установленні вимог до ВАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» щодо провадження іншого, виду діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про відмову в установленні вимог до ВАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» щодо провадження іншого, крім ліцензованих, виду діяльності Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на засіданні, яке відбулося у формі відкритого слухання 16 серпня 2012 року, розглянула заяву та додані до неї документи про встановлення вимог до ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО" (далі — ВАТ "ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО") при провадженні ним інших, крім ліцензованих, видів діяльності, а саме: робіт з монтажу, технічного обслуговування та ремонту електроустаткування споживачів; освітніх послуг (учбовий центр ВАТ "ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО"); ремонту, програмування засобів обліку електроенергії; надання послуг з оперативно-технічного обслуговування електроустановок споживачів; послуг лабораторій з проведення вимірів та випробувань; оренди активів (приміщень, сумісного підвісу на опорах повітряних ліній) та послуг відпочинку (бази відпочинку).

    Працівники Державтоінспекції завітали до столичного ліцею

    Останній тиждень січня запамятався учням молодших класів ліцею №102 відвідуванням навчального закладу працівниками ДАІ. Представники відділу Державтоінспекції Голосіївського району відвідали ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт не только друг - этот интернет портал, - родственник для всех, кто сегодня живёт идеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b