Як прискорити «швидку допомогу»

    Як прискорити «швидку допомогу»«Стан виконання Закону «Про екстрену медичну допомогу» викликає багато запитань, потребує активніших зусиль усіх зацікавлених сторін, аби система екстреної медичної допомоги була справді дієвою і рятувала життя українців», — наголосив у ході розширеної наради з питань реалізації Закону «Про екстрену медичну допомогу» віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко.

    Пропускати «швидку» нинішні водії так і не навчилися. Фото Володимира ЗАЇКИ

    Тож наради з усіма причетними сторонами під його особистим контролем проводитимуть регулярно для оперативного пошуку рішень з реалізації проекту. Учасники зібрання поінформували урядовця про виконання доручень, поставлених під час селекторної наради 16 січня під його головуванням. Перший заступник міністра охорони здоров’я Олександр Качур повідомив про утворення в МОЗ центрального оперативного штабу з реалізації положень закону й забезпечення його матеріально-технічним оснащенням.

    А керівник Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів поінформував про вчасне отримання від МОЗ плану-графіка реалізації національного проекту «Вчасна допомога», вимог до облаштування приміщень під регіональні оперативно-диспетчерські служби, розповів про план-графік введення в експлуатацію оперативно-диспетчерських служб центрів на території всіх адміністративно-територіальних одиниць.

    Костянтин Грищенко висловив переконання, що реалізація закону на цьому етапі залежить від вирішення кількох важливих питань: виділення приміщень під диспетчерські центри, створення сучасної системи маршрутизації дзвінків і фінансування закупівлі необхідного обладнання для диспетчерів. Він доручив найближчими днями провести засідання робочої групи у складі Держспецзв’язку, Держагентства з інвестицій та управління національними проектами, МОЗ, провідних експертів, представників компанії-розробника ТЕО проекту «Вчасна допомога» (Avaya), а також із залученням представників Харківської, Дніпропетровської областей і столиці для обговорення маршрутизації викликів «швидкої допомоги» за єдиним для всієї країни номером «103».

    Главам обласних державних адміністрацій доручено поінформувати Кабінет Міністрів про ситуацію із виплатою зарплат працівникам системи екстреної медичної допомоги, повідомляє прес-служба віце-прем’єра. Окрему увагу приділено відповідальності водіїв щодо пропуску автомобілів «швидкої» для вчасного прибуття до пацієнтів і забезпечення бригад необхідними ліками.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Висновок Конституційного Суду України у справі за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо недоторканності вимогам статей 157 і 158 Конституції України (справа про внесення змін до статей 80, 126, 149 Конституції України), Конституційний Суд України

    м. Київ 10 липня 2012 року № 1-в/2012 Справа № 1-21/2012 Конституційний Суд України у складі суддів: Головіна Анатолія Сергійовича — головуючого, Бауліна Юрія Васильовича, Бринцева Василя Дмитровича, Вдовіченка Сергія Леонідовича, Винокурова Сергія Маркіяновича, Гультая Михайла Мирославовича, Запорожця Михайла Петровича, Колоса Михайла Івановича, Маркуш Марії Андріївни, Пасенюка Олександра Михайловича, Сергейчука Олега Анатолійовича, Стецюка Петра Богдановича, Стрижака Андрія Андрійовича — доповідача, Шаптали Наталі Костянтинівни,

    На Сумщині підвели підсумки комплексу профілактичних заходів «Автобус - 2014»

    На минулому тижні, в приміщенні Державтоінспекції Сумської області правоохоронці провели круглий стіл з питань забезпечення безпеки пасажирських перевезень.

    Положення про регламентну комісію регіонального центру оцінювання якості освіти, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства ( z1885-12 ) освіти і науки, молоді( z1885-12 ) та спорту України( z1885-12 ) 22.10.2012  № 1130( z1885-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 8 листопада 2012 р. за № 1888/22200

    Щодо дотримання положень Митного кодексу України, Державна митна служба України

    Начальникам митниць У зв'язку із непоодинокими зверненнями суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності до Держмитслужби України з приводу затримок при випуску товарів у вільний обіг з наданням митному органу гарантій, наголошую на необхідності дотримання положень Митного кодексу України( 4495-17 ) (далі — Кодекс).

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет сайт здоровский! работал на нем довольно часто. Думаю, что этот портал ожидает светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b