Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осібВИКОНАВЧА ДИРЕКЦІЯ ФОНДУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ

РІШЕННЯ

  1. 29.12.2012  № 35
  2. Зареєстровано в Міністерстві  юстиції України 22 січня 2013 р. за № 173/22705

    Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    Відповідно до пункту 10 частини першої статті 12 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»( 4452-17 ), пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України від 02 жовтня 2012 року № 5411-VI( 5411-17 ) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб», виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ВИРІШИЛА:

    1. Унести до Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб( z1273-12 ), затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 02 липня 2012 року № 1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 липня 2012 року за № 1273/21585, такі зміни:

    1.1. У пункті 4 розділу І( z1273-12 ) слова «крім публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» виключити.

    1.2. У розділі ІІ( z1273-12 ):

  3. пункт 2( z1273-12 ) доповнити новим абзацом такого змісту:
  4. «Якщо останній день строку подання розрахунку початкового збору припадає на вихідний, святковий чи інший неробочий день, то останнім днем подання розрахунку вважається перший після нього робочий день»;

  5. пункт 3( z1273-12 ) доповнити новим абзацом такого змісту:
  6. «Якщо останній день строку сплати початкового збору припадає на вихідний, святковий чи інший неробочий день, то останнім днем сплати вважається перший після нього робочий день».

    1.3. У розділі ІІІ( z1273-12 ):

  7. у пункті 2( z1273-12 ) слово «середньозважена» замінити словом «середньоарифметична»;
  8. у пункті 4( z1273-12 ):
  9. в абзаці четвертому підпункту 4.1( z1273-12 ) слова «i-й день» замінити словами «на кінець i-ого дня»;

    в абзаці четвертому підпункту 4.2( z1273-12 ) слова «i-й день» замінити словами «на кінець i-ого дня»;

  10. у пункті 7( z1273-12 ):
  11. в абзаці першому слова «рівними частками» виключити;
  12. абзац другий виключити.
  13. У зв’язку з цим абзац третій вважати абзацом другим.

    1.4. У колонці «Річна базова ставка збору, грн» Розрахунку суми регулярного збору, що підлягає сплаті до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб( z1273-12 ) за ________ квартал _________ року додатка 2 до Положення слово «грн» замінити знаком «%».

    2. Відділу стратегії та нормативно-методологічного забезпечення разом з юридичним відділом забезпечити подання цього рішення до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

    3. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Відділу зв’язків з громадськістю та міжнародними організаціями забезпечити розміщення цього рішення на офіційній сторінці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в мережі Інтернет після його державної реєстрації.

    Директор-розпорядник

    О.І. Шарова

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про усунення порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ТОВ «Всеукраїнська енергетична компанія», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про усунення порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ТОВ «Всеукраїнська енергетична компанія»

    У Рівному ДАІ та представники громадських організацій сіли за стіл переговорів

    Обговорити проблемні питання та разом знайти шляхи їх вирішення керівник Рівненської Державтоінспекції Олександр Семенюк запросив керівників громадських організацій Союз перевізників України, ...

    ДАІ Київщини озброїлась новою системою передачі інформації

    Сьогодні на автодорогах Київщини працює абсолютно нова система передачі даних про перевищення швидкості водіями.

    Багатостраждальний матч «Чорноморець» – «Динамо» відбудеться 31 березня

    Матч 22-го туру чемпіонату України між одеським Чорноморцем та київським Динамо все-таки перенесено на неділю, 31 березня. Про це заявив директор каналу Футбол Олександр Денисов.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b