У ДТП на Черкащині загинула жінка, ще п’ятеро людей отримали травми

    У ДТП на Черкащині загинула жінка, ще п’ятеро людей отримали травми4 вересня, о 16 годині 35 хвилин, на 54 км автодороги Золотоноша — Черкаси — Сміла — Умань, в районі села Білозір’є, водій автомобіля «ВАЗ-211120» не вибрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «AVIA».

    Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «ВАЗ» загинула, а ще троє пасажирів цього автомобіля та обидва водії отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були госпіталізовані до лікарні. Триває розслідування пригоди.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель", Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" (реєстр. № 11100), поданий Кабінетом Міністрів України.

    Щодо порядку видачі довідок за формою № 4-ОПП адвокатам, Міністерство доходів і зборів України

    Щодо порядку видачі довідок за формою № 4-ОПП адвокатам Державна податкова служба України у зв'язку із виданням наказу ДПС України від 24.12.2012 р. № 1185( va185837-12 ) "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо деяких питань оподаткування фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність (приватних нотаріусів, адвокатів)" інформує про порядок видачі довідки за ф. № 4-ОПП( z1562-11 ) фізичним особам, які здійснюють незалежну адвокатську діяльність.

    Щодо набрання чинності міжнародним договором, Міністерство закордонних справ України

    Міністерству юстиції України Апарату Верховної Ради України Секретаріату Кабінету Міністрів України Посольству України в Республіці Індія Щодо набрання чинності міжнародним договором

    Філософія світла Галини Москвітіної

    Галина Москвітіна одна з найвідоміших українських графіків, яка свого часу ілюструвала видання Майстер і Маргарита Михайла Булгакова та Повне зібрання творів Вільяма Шекспіра. Прикметно, що ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет проект отличный! работал на нем довольно часто. Этот сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще! Действуйте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b