Південна Корея вперше успішно запустила ракету в космос

    Південна Корея вперше успішно запустила ракету в космосПівденна Корея з третьої спроби запустила космічний супутник зі своєї території. Місцеві телеканали вели пряму трансляцію епохальної події. За повідомленням журналістів, пуск ракети пройшов вдало, на відміну від двох попередніх спроб. Спочатку його запланували на 26 жовтня минулого року, але не склалося через витікання гелію. За місяць нову спробу скасували за 17 хвилин до старту .

    Ракетоносій, який вивів супутник на орбіту, виготовили росіяни. Корея стала 13-ою країною світу, яка запустила штучного супутника Землі зі своєї території. У космічній обоймі Сеула вже нараховують майже десяток космічних апаратів, але їх усі виводили з чужої території та з використанням іноземних ракетоносіїв.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Нагрузка на судебную систему является чрезмерной, – Совет судей Украины

    Совет судей Украины рассмотрел вопросы нагрузки в судах общей юрисдикции первой и апелляционной инстанции за 2013 год.

    Судья избит бейсбольной битой из-за «рассмотрения им резонансного уголовного дела»

    В Краснодарском крае РФ возбуждено уголовное дело по факту жестокого избиения федерального судьи, сообщила пресс-служба следственного управления СКР по региону.

    Про погодження продажу земельної ділянки у с. Рованці, Кабінет Міністрів України

    Про погодження продажу земельної ділянки у с. Рованці Погодитися з пропозицією Боратинської сільської ради щодо продажу товариству з обмеженою відповідальністю "Кромберг енд Шуберт Україна" земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 6,8874 гектара, розташованої по вул. Європейській, 1, у с. Рованці Луцького району Волинської області, для обслуговування виробничих приміщень.

    Через смог рух транспорту у Брюсселі обмежено

    У Брюсселі обмежено рух транспорту та оголошено попередження у зв'язку з високим рівнем зимового смогу (димового туману).

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b