Що має знати іноземець у Росії

    Що має знати іноземець у РосіїЗа інформацією Посольства України у Російській Федерації, там набрали чинності федеральний закон «Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації» та федеральний закон «Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації з метою вдосконалення міграційного законодавства і відповідальності за його порушення».

    Зокрема, внесеними змінами до першого із згаданих законів встановлюється можливість обмеження права іноземного громадянина на в’їзд до Російської Федерації, якщо він два і більше рази протягом трьох років притягувався до адміністративної відповідальності на території країни, а також якщо іноземний громадянин передається іноземній державі у відповідності з міжнародним договором РФ про реадмісію.

    Забороняється в’їзд до Російської Федерації іноземному громадянину, якщо стосовно нього винесено рішення про депортацію, реадмісію, або адміністративне видворення за межі РФ, або в період попереднього перебування в країні його було передано Російською Федерацією іноземній державі відповідно до міжнародного договору про реадмісію, або має незняту чи непогашену судимість за скоєння умисного злочину, або два і більше рази протягом одного року притягувався до адміністративної відповідальності.

    У разі повторного винесення щодо рішення про депортацію, реадмісію або адміністративне видворення термін обмеження права на в’їзд становитиме десять років, повідомляє прес-служба МЗС.

    Змінами до другого згаданого закону передбачено встановлення заборони на в’їзд до країни у разі, якщо іноземний громадянин чи особа без громадянства ухилилися від сплати податку або адміністративного штрафу або не відшкодували витрати, пов’язані з адміністративним видворенням за межі країни або депортацією, до здійснення відповідних виплат у повному обсязі.

    Дозвіл на роботу іноземному громадянинові не видається, а раніше виданий дозвіл анулюється, якщо той протягом п’яти років, що передували дню подання заяви про видачу дозволу на роботу, піддавався адміністративному видворенню за межі Росії, депортації чи передавався іноземній державі відповідно до міжнародного договору про реадмісію або протягом десяти років, що передували дню подання заяви про видачу дозволу на роботу, неодноразово (два і більше рази) піддавався адміністративному видворенню за межі країни, депортації чи передавався іноземній державі відповідно до міжнародного договору про реадмісію.

    Докладну інформацію з цього питання розміщено на веб-сайті МЗС.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про прийняття до сфери управління МОЗ України державного майна, Міністерство охорони здоров'я України

    Про прийняття до сфери управління МОЗ України державного майна Керуючись Господарським кодексом України( 436-15 ), Законом України "Про управління об'єктами державної власності" ( 185-16 ) та відповідно до статті 27 Закону України "Про оренду державного та комунального майна"( 2269-12 ), Порядку повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди ( z0446-97 ), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 7 серпня 1997 року № 847, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 25 вересня 1997 року за № 446/2250 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    Заседание суда по делу в отношении Ю.Тимошенко перенесено на 5 марта с.г.

    Киевский районный суд города Харькова перенес заседание по делу в отношении экс-премьер-министра Юлии Тимошенко на 5 марта с. г.

    Украина начинает процедуру подачи иска к «Газпрому» в суд в Стокгольме, – А.Яценюк

    краина приняла решение о начале процедуры подачи иска к «Газпрому». Об этом на пресс-конференции заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк.

    Про погодження продажу земельних ділянок у смт Форос, Кабінет Міністрів України

    Про погодження продажу земельних ділянок у смт Форос Погодитися з пропозицією Фороської селищної ради щодо продажу спільному підприємству у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Іст Інвестментс" земельних ділянок рекреаційного призначення площею 0,6868 та 0,161 гектара, розташованих у межах смт Форос (м. Ялта) по вул. Терлецького, 10, для реконструкції з розширенням пансіонату для батьків з дітьми.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Благодарю за тот величайший труд, который Вы делаете каждый день для нас. Умнички!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b