Корея готова інвестувати в наш АПК

    Корея готова інвестувати в наш АПКЗа 9 місяців 2012 року товарообіг між Україною та Республікою Корея становив 215 млн доларів, що вп’ятеро перевищує торішні показники. Наступного року планується збільшення обсягів експорту української сільськогосподарської продукції до Кореї. У відповідь Корея збільшить обсяг інвестицій в аграрний сектор України. Про це йшлося на зустрічі делегації Міністерства аграрної політики та продовольства, яку очолював перший заступник міністра Іван Бісюк, з делегацією цієї країни.

    Сторони розглянули аспекти двосторонньої співпраці в аграрному секторі та підписали Меморандум про співробітництво у сфері сільського господарства. Бо Україна зацікавлена у вивченні досвіду Кореї з реалізації інвестиційних проектів в аграрній сфері та розвитку сільських територій.

    Іван Бісюк наголосив, що економічні й політичні відносини між Україною та Республікою Корея є надзвичайно важливими напрямками зовнішньої політики України в Азіатському регіоні. Адже, окрім зазначених цифр, з експортованих цього року Україною 5,5 млн тонн пшениці майже 1 млн тонн відправлено до Кореї, повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

    Міністр продовольства, сільського, лісового та рибного господарства Республіки Корея Су Кю Йонг підтвердив важливість експорту нашої аграрної продукції: «Україна є стабільним партнером. І на сьогодні представники нашого аграрного бізнесу вже готові інвестувати у сільське господарство України. Тому нас дуже цікавить співпраця з вами».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    А.Турчинов подписал Закон о совершенствовании местных выборов

    Исполняющий обязанности Президента Украины, председатель Верховного Совета Украины Александр Турчинов подписал Закон № 1184-VII «О внесении изменений в Закон Украины «О выборах депутатов Верховного ...

    Развод в Киеве - особенности бракоразводного процесса

    В публикации рассмотрим особенности расторжения брака и услуги, которые предоставоляют юристы в Киеве.

    Краще погано їздити, ніж добре ходити

    Якщо ваша дитина щоранку вирушає пішки до школи за кілька кілометрів, безсоння і хвилювання вам гарантовані. Навіть якщо це звичні для села три кілометри, які в нашій країні вважаються пішохідною ...

    «Карпатський трамвай» може зникнути

    Днями в Закарпатті в черговий раз відзначили день Боржавської вузькоколійки. І буде добре, якщо це станеться не востаннє, зазначають її шанувальники. Бо над єдиною в краї маленькою залізницею ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Этот сайт - на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Портал многофункционален в пользовании. На нем здорово проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b