За Обаму голосували жінки і молодь

    За Обаму голосували жінки і молодьІ ЗНОВУ СТАРТ!

    Переобраний президент США планує обговорити зі своїм суперником, як рухати країну вперед

    Громадяни США обрали своє майбутнє на найближче чотириріччя. Барак Обама вже заявив, що повертається до Білого дому більш натхненним, щоби виправдати їхні сподівання. Він закликав республіканців разом працювати в Конгресі, аби скоротити дефіцит бюджету, реформувати імміграційну систему та поліпшити податкове законодавство.

    «Ми — американська родина, і ми піднімаємося і падаємо разом як одна нація», — заявив пан Обама.

    Мітт Ромні, перебуваючи у Бостоні, привітав Барака Обаму з перемогою. Згадуючи про економічні проблеми, він наголосив, що нині час республіканцям та демократам зосередити свою увагу на людях, а не на політиці.

    — Я так хотів отримати можливість реалізувати ваші надії та повести країну в іншому напрямку, але нація обрала іншого лідера, і я приєднуюся до вас, щиро молюся за нього та за цю велику націю, — сказав Мітт Ромні, який одним з перших привітав політичного суперника.

    У кожного свої прихильники

    За переобраного на другий термін Барака Обаму голосували переважно афроамериканці, жінки і представники молодого покоління. Про це свідчить статистика, опублікована CNN.

    Так, 59% білого населення США підтримали республіканця Мітта Ромні, у той час як за Обаму проголосували 93% афроамериканців і 71% латиноамериканців.

    Найчастіше за Обаму голосували жінки та молодь до 29 років — 55% і 60% відповідно. При цьому серед людей, старших за 65 років, Обаму підтримали тільки 44%, а 56% віддали перевагу Ромні.

    Згідно зі статистикою, 60% виборців Обами не закінчили старшу школу, однак 55% мають вищу освіту. Випускники та студенти коледжів у свою чергу голосували за Ромні.

    Більшість тих, хто проголосував за Обаму, — 60% — мають дохід, менший за 50 тисяч доларів у рік. Ті, чий дохід вищий, здебільшого підтримали Ромні.

    Республіканцеві віддали перевагу релігійні люди — 63% тих, хто проголосував за Ромні, ходять до церкви частіше ніж раз на тиждень. 62% тих, хто підтримав Обаму, при цьому заявили, що не відвідують церкву ніколи.

    Електорат Барака Обами порівняно з виборами 2008 року практично не змінився. За даними Бі-Бі-Сі, попереднього разу за нього також проголосувало понад 90% афроамериканців і 66% латиноамериканців. Крім того, більшість тих, хто підтримав кандидата від демократів, були молодші за 30 років.

    Прикметно, що в цьому році Обаму підтримали ті ж самі штати, що й чотири роки тому. Винятком стала Індіана, яка віддала перевагу республіканцеві.

    Як відомо, за Конституцією США перемагає не той, хто набере більше голосів по країні, а кандидат, який заручиться підтримкою більшості членів колегії вибірників.

    Обов’язок понад усе

    Американці продемонстрували надзвичайну громадянську свідомість на виборах президента, прагнучи виконати свій обов’язок навіть з ризиком для життя. Так, один з виборців, який пережив клінічну смерть на виборчій дільниці, отямившись, насамперед упевнився, чи заповнив він бюлетень. На іншій дільниці у штаті Іллінойс вагітна жінка вирішила неодмінно зайти на дільницю по дорозі в пологовий будинок.

    Через кілька хвилин після того, як 21-річна Галісія Малоне опустила бюлетень, у неї відійшли води. Як з’ясувалося, чоловік прихильниці демократів, яка чекала свою першу дитину, переконував її негайно відправитися в клініку завчасно, але вона вперто відмовлялася їхати доти, доки не відкриються виборчі дільниці.

    «Раніше я ніколи не голосувала, так що моє життя сильно змінилося. І я хотіла, щоб саме з цього почалося життя моєї доньки», — сказала жінка. Тепер, можливо, свідома громадянка назве свого первістка Мішеллю…

    Мішель залишається першою

    Моя дружина Енн була б прекрасною першою леді, не без жалю зазначив Мітт Ромні у своєму слові до американців по закінченні перегонів. Та право висаджувати овочі поблизу Білого дому ще чотири роки матиме пані Обама. І як тут не згадати її емоційну промову, виголошену на Конвенції Демократичної партії, де її чоловіка висували на другий термін.

    «Я люблю в Бараку те, що для нього нема таких речей, як «ми» та «вони», — він не звертає уваги, чи ти демократ, чи республіканець, чи не той і не інший. Він знає, що всі ми любимо свою країну. І він завжди готовий вислухати добрі ідеї. Він завжди шукає найкраще в кожному, кого зустрічає».

    Ось так найвпливовіша жінка світу, яка свій вибір зробила ще 23 роки тому, а цьогоріч проголосувала за чоловіка 15 жовтня, відправивши бюлетень поштою, дала зрозуміти: США в надійних руках.

    Президент України Віктор Янукович привітав Барака Обаму з переобранням на посаду Президента Сполучених Штатів Америки.

    «Довіра Вам особисто і курсу Вашої Адміністрації, яку підтвердив американський народ, має бути надійною запорукою успішної реалізації розпочатих Вами реформ та ефективного подолання сучасних викликів, які постали перед США», — йдеться у вітанні глави держави.

    Віктор Янукович висловив переконання, що під час другої президентської каденції Барака Обами відносини стратегічного партнерства між Україною і США продовжать плідно розвиватися у дусі дружби, взаєморозуміння та конструктивного співробітництва на благо народів обох країн.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про передачу до сфери управління Державного агентства рибного господарства конфіскованої риболовецької шхуни, Кабінет Міністрів України

    Про передачу до сфери управління Державного агентства рибного господарства конфіскованої риболовецької шхуни 1. Передати до сфери управління Державного агентства рибного господарства конфісковану за рішенням суду за незаконне видобування природних ресурсів у межах виключної (морської) економічної зони України риболовецьку шхуну "CANAKCILAR".

    Щодо виявлення міграції кадмію та свинцю зі скляних чашок виробництва Китай, Міністерство охорони здоров'я України

    Державна санітарно-епідеміологічна служба України Міністерство доходів і зборів України До Міністерства охорони здоров'я України за системою швидкого оповіщення про ризики щодо продуктів харчування та кормів (RASFF) надійшло оперативне повідомлення RASFF, а саме:

    Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 травня 2012 року «Про забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами», Рада національної безпеки і оборони України

    Про стан виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 травня 2012 року «Про забезпечення населення якісними та доступними лікарськими засобами»

    Щодо набрання чинності міжнародним договором, Міністерство закордонних справ України

    Міністерству юстиції України Апарату Верховної Ради України Секретаріату Кабінету Міністрів України Посольству України в Республіці Індія Щодо набрання чинності міжнародним договором

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большущее спасибо творцам этого сайта!!! Это на самом деле - большая находка!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b