Вибори у Венесуелі: інтрига зберігається

    Вибори у Венесуелі: інтрига зберігаєтьсяНа виборах президента Венесуели вперше за 14 років зберігається інтрига. Кандидат від об’єднаної опозиції Енріке Капрілес має шанс перемогти Уго Чавеса, для якого ця президентська кампанія — вже третя. Енріке Капрілес називає себе «центристом, що дивиться вліво».

    «Кандидат від влади вже вичерпав відведений йому час. Я хочу, щоб він мирно пішов, щоб вже завтра у Каракасі йому сказали остаточне «прощавай!». Я бажаю йому довгих років життя, щоб він бачив зміни, які будуть у Венесуелі.

    У разі приходу до влади Капрілес обіцяє переглянути існуючі нафтові контракти, припинити закупівлю зброї в Росії, охолодити теплу дружбу з Іраном та Білоруссю.

    Чавес обіцяє і далі нести в світ ідеї «боліварської революції».

    «Я вже казав, ми маємо докласти якомога більше зусиль, щоб здобути якомога більше голосів на підтримку Уго Чавеса 7 жовтня!»

    Уго Чавес, як і раніше, фаворит гонки. Однак його рівень підтримки серед населення падає. Щоб підняти його, він щедро витрачає бюджетні кошти на соціальні проекти.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження штатної чисельності працівників апаратів місцевих та апеляційних судів, Державна судова адміністрація України

    Про затвердження штатної чисельності працівників апаратів місцевих та апеляційних судів Відповідно до частини шостої статті 149 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"( 2453-17 ) НАКАЗУЮ:

    Про затвердження критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження критеріїв діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги Відповідно до статті 7 Закону України "Про соціальні послуги"( 966-15 ) Кабінет Міністрів України постановляє:

    В Германии перед судом предстанет подозреваемый в причастности к убийству 344 тысяч человек

    Немецкая прокуратура начала расследование в отношении предполагаемого нацистского преступника – 87-летнего бывшего надзирателя Освенцима, пишет Die Welt со ссылкой на центральную службу расследования ...

    Про внесення змін до наказу Міненерговугілля від 10.10.2012 № 785, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

    Про внесення змін до наказу Міненерговугілля від 10.10.2012 № 785 З метою належного виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2009 № 1098( 1098-2009-п ) "Про приєднання України до Ініціативи щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях", розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.07.2012 № 514 ( 514-2012-р ) "Про затвердження плану заходів з впровадження Ініціативи "Партнерство "Відкритий Уряд", доручення Президента України від 08.04.2011 № 1-1/640 щодо реалізації в Україні Ініціативи щодо забезпечення прозорості у видобувних галузях та у зв'язку з кадровими змінами НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит работа интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b