Дипломатія ще не сказала останнього слова

    Дипломатія ще не сказала останнього слова

    Після виборів буде активізовано роботу з підписання Угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі з Євросоюзом

    Європейська інтеграція залишається пріоритетом діяльності уряду. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем.

    «Пріоритетом нашої політики була і залишається європейська інтеграція», — наголосив Микола Азаров. Він підкреслив, що після виборів буде активізовано роботу з підписання стратегічного документа між Україною та Європейським Союзом — Угоди про асоціацію, невід’ємною частиною якої є створення зони вільної торгівлі.

    «Сподіваємося, що країни Європейського Союзу, їх дипломатичні представництва в Україні нададуть необхідне сприяння в підписанні цього глобального документа», — зауважив Прем’єр-міністр.

    Микола Азаров акцентував на успішному двосторонньому торговельно-економічному співробітництві між Україною та Німеччиною, зазначивши, що німецький бізнес широко представлений в Україні: «Цілий ряд німецьких компаній працює в Україні, і досить успішно».

    Прем’єр-міністр підкреслив, що на сьогодні головне завдання уряду полягає в утриманні економічної стабільності в країні, створенні належних умов для ведення бізнесу, соціального прогресу, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Велику увагу влада приділяє й прозорості виборчого процесу. Так, до 12 жовтня 2012 року на всіх виборчих дільницях буде встановлено веб-камери. Микола Азаров наголосив, що уряд зацікавлений, аби вибори пройшли демократично, прозоро, відповідно до встановлених законодавством норм.

    У зв’язку із цим відповідно до урядового рішення всі виборчі дільниці підлягають оснащенню камерами. «Уряд виділив значні кошти на встановлення камер на дільницях. Станом на 1 жовтня із 34 тис. виборчих дільниць на 10 тис. дільниць такі камери вставлено. Ми сподіваємося, що до 12 жовтня, щонайбільше — 15 жовтня, камери таки встановлять на всіх дільницях», — повідомив Прем’єр-міністр, зауваживши, що вони дають змогу в режимі он-лайн спостерігати за ходом виборчого процесу. Це нівелює можливість спекуляцій голосами виборців.

    За словами глави уряду, он-лайн-записи виборів зможуть проглянути міжнародні спостерігачі, які матимуть максимальний доступ до матеріалів виборів. Відповідно, наша сторона сподівається на об’єктивність оцінок з боку самих спостерігачів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Інструкція щодо заповнення форми первинної облікової документації № 157-2/о «Висновок про час настання інвалідності», Міністерство охорони здоров'я УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України 30.07.2012  № 577 Директор Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги М. К. Хобзей

    Без «трьох Д» не обійтися?

    Читати чи чути про те, що коїться нинішнім літом на українських дорогах, емоційно вразливим людям треба заборонити, бо до цієї страшної статистики, попри всю її традиційність, звикнути неможливо. ...

    Про звільнення І. Говорун з посади заступника Голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Президент України

    Указ  Президента України Звільнити ГОВОРУН Ірину Олександрівну з посади заступника Голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України відповідно до пункту 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України ( 322-08 ).

    Щодо затвердження результатів завершення конвертації облігацій серій F, H Товариства з обмеженою відповідальністю «А.В.С.» (код за ЄДРПОУ - 32348227), Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо затвердження результатів завершення конвертації облігацій серій F, H Товариства з обмеженою відповідальністю «А. В.С.» (код за ЄДРПОУ — 32348227)

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш сайт просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b