Про видачу дублікатів виконавчих листів - В С Т А Н О В И В : 04 - Новозаводський районний суд м. Чернігова - Гордійко Ю. Г.

  1. УХВАЛА
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа№751/12633/13-ц

Провадження №6/751/83/2014

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 грудня 2014 року м.Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

у складі: головуючого-судді Гордійка Ю. Г.

при секретарі Ващиліна Т. В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Чернігові заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Кредитні ініціативи» про видачу дублікатів виконавчих листів -

В С Т А Н О В И В :

04.02.2013 р. до суду надійшла заява ТОВ «Кредитні ініціативи» про видачу дублікатів виконавчих листів, яка мотивована тим, що виконавчі листи, які видані Новозаводським районним судом м. Чернігова по цивільній справі за заявою ЗАТ «Альфа-Банк»(правонаступником, якого є ПАТ «Альфа-Банк», а 30.09.2009 р. між ПАТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Кредитні ініціативи» було укладено договір факторингу) на підставі рішення третейського суду по справі за позовом ЗАТ «Альфа-Банк» до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором, а саме про стягнення з відповідачів заборгованості за кредитним договором втрачені.

У судове засідання стягувач, боржники не з'явились. Про день та час розгляду заяви повідомлені. Згідно ч. 2 ст. 370 ЦПК України їх неявка не є перешкодою для вирішення питання про видачу дубліката виконавчого листа.

Згідно вимог ч. 2 ст. 197 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши матеріали цивільної справи № 6-1863/09 за заявою ЗАТ «Альфа-Банк» (правонаступником якого є ПАТ «Альфа-Банк», 30.09.2009 р. між ПАТ «Альфа-Банк» та ТОВ «Кредитні ініціативи» було укладено договір факторингу) про видачу виконавчого документа на підставі рішення Постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській Громадській Організації «Всеукраїнський фінансовий союз» по цивільній справі за позовом ЗАТ «Альфа-Банк» до ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором, яка ухвалою суду від 06.11.2009 р. задоволена, видано ЗАТ «Альфа-Банк» виконавчий лист на підставі рішення третейського суду від 13.07.2009 р. по цивільній справі № 1120-6/09 третейського суду (а.с.19).

Вказана ухвала набула законної сили.

Суд приходить до висновку, що заява ПАТ «Альфа-Банк» про видачу дублікатів виконавчих листів підлягає задоволенню. Замість втрачених оригіналів виконавчих листів необхідно виписати їх дублікати.

Керуючись ст. 370 ЦПК України -

Ухвалив:

Заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Кредитні ініціативи» про видачу дублікатів виконавчих листів - задовольнити.

Виписати дублікати виконавчих листів за № 6-1863/09 про стягнення солідарно з ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 на користь ЗАТ «Альфа-Банк» заборгованості за кредитним договором № SME0008019 у сумі - 440517,67 грн. та судових витрат по сплаті третейського збору у сумі - 993,00 грн., а також про стягнення з ОСОБА_2, ОСОБА_3 пені за договором поруки у розмірі 126213,13 грн., де боржниками є: ОСОБА_1; ОСОБА_2; ОСОБА_3.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області через Новозаводський районний суд м. Чернігова. Апеляційна скарга може бути подано протягом п'яти днів з дня її проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення ухвали, можуть подати апеляційну скаргу протягом п'яти днів з дня отримання її копії.

Суддя Ю.Г. Гордійко

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Подати позов до суду за всіма правилами

На практиці поняття позову, в основному, в законодавстві не закріплюється, що дозволяє вести вченим дискусії на дану тему.

За статистикою 40% українців не хочуть досліджувати стан здоров'я

Майже половина українців не хочуть досліджувати стан свого здоров'я навіть під час безкоштовних оглядів, які Міністерство охорони здоров'я організовує за місцем їхнього проживання.

Про усунення порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ЗАТ «Укртара-Інвест», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

Про усунення порушень Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ЗАТ «Укртара-Інвест»

Про призначення В. Маньковського головою Кодимської районної державної адміністрації Одеської області, Президент України

Розпорядження  Президента України Призначити МАНЬКОВСЬКОГО Валерія Васильовича головою Кодимської районної державної адміністрації Одеської області. Президент України

Об адвокате - устами Клиентов

Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение портала.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b