Про порушення провадження у справі "15" грудня 2014 р - Господарський суд Вінницької області - Мельник П.А.

  1. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
  2. УХВАЛА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

_________________________________________________________________________

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"15" грудня 2014 р. Справа № 902/1744/14

Суддя господарського суду Мельник П.А., розглянувши матеріали

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Віейбі лізинг" 04119, м.Київ, вул.Дегтярівська, 27Т

до: Дочірнього підприємства "Біріт Надія" 22623, Вінницька область, Оратівський район, с.Животівка, вул.Жовтнева, буд.2

про стягнення заборгованості 260 352,51 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на "19" січня 2015 р. на 10:30 год. в приміщенні господарського суду в кімн. № 1112 .

3. Зобов’язати позивача, відповідача, забезпечити явку в засідання представників сторін з доказами про повноваження, визначеними ст.28 ГПК України з документами, що посвідчують особу.

4. Зобов'язати сторони надати суду необхідні для вирішення спору докази (в належно оформлених копіях через канцелярію суду з супровідним листом до судового засідання, в оригіналах - в судове засідання для огляду), в тому рахунку :

Позивачу: Оригінали документів доданих до позовної заяви для огляду в судовому засіданні; довідку про включення до ЄДРПОУ на час розгляду справи в суді; докази проведення відповідачем розрахунків згідно предмету позову (платіжні доручення, виписки банківських установ про рух коштів на рахунку, тощо для огляду в суді, належним чином засвідчені копії у справу); належний розрахунок пені; інші докази в обґрунтування своїх позовних вимог

Відповідачу: Відзив на позовну заяву у порядку передбаченому ст.59 ГПК України, з поясненнями по суті заявлених вимог та доданням підтверджуючих документів у тому числі документів, що підтверджують надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу; статут, довідку про включення до ЄДРПОУ станом на час розгляду справи в суді (оригінали для огляду в судовому засіданні, належним чином засвідчені копії в справу); докази проведення з позивачем розрахунків згідно предмету позову (платіжні доручення, виписки банківських установ про рух коштів на рахунку, тощо для огляду в суді, належним чином засвідчені копії у справу); інші докази в обґрунтування заперечень на позов.

5. Ухвалу надіслати сторонам рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення.

У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

Суддя Мельник П.А.

віддрук. прим.: 1 - до справи; 2 - позивачу 04119, м.Київ, вул.Дегтярівська, 27Т; 3 - відповідачу 22623, Вінницька область, Оратівський рай1он, с.Животівка, вул.Жовтнева, буд.2

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Полтавські інтереси сягають земель Фільдера

У Полтавському художньому музеї імені М. Ярошенка відбулося офіційне підписання документа щодо продовження на два роки співпраці між Полтавою та її німецькими містами-побратимами Фільдерштадтом, ...

Парламент принял за основу проект закона о санкциях

Сегодня на пленарном заседании народные депутаты поддержали законопроект № 4453 а «О санкциях». Об этом сообщается на сайте украинского парламента.

Экс-депутат А.Шепелев находится в международном розыске

Интерпол обнародовал информацию о международном розыске бывшего депутата Верховного Совета Александра Шепелева, сбежавшего из-под стражи в г. Киеве. Анкета экс-депутата размещена в базе разыскиваемых ...

Об адвокате - устами Клиентов

Спасибо его создателям и тем, от кого зависит разработка этого интернет портала.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b