Про поновлення провадження в адміністративній справі 29 грудня 2014 року м - Окружний адміністративний суд міста Києва - Данилишин В.М.

  1. УХВАЛА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА

01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

УХВАЛА

про поновлення провадження в адміністративній справі

29 грудня 2014 року м. Київ № 826/8752/14

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Данилишин В.М., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом заступника прокурора Печерського району міста Києва в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Альянс" про стягнення з відповідача коштів, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Окружного адміністративного суду міста Києва знаходиться справа № 826/8752/14 за позовом заступника прокурора Печерського району міста Києва (далі - прокуратура) в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі - позивач) до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Альянс" (далі - відповідач) про стягнення з відповідача штрафу у розмірі 17000,00 грн.

Ухвалою суду від 11 серпня 2014 року провадження у справі № 826/8752/14 зупинено до набрання законної сили судовим рішенням у справі № 826/11341/14.

Згідно з ч. 5 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

Враховуючи викладену норму та зважаючи, що відповідно до інформації, яка міститься у комп’ютерній програмі "Діловодство спеціалізованого суду", 08 вересня 2014 року Окружним адміністративним судом міста Києва у справі № 826/11341/14 прийнято судове рішення, а ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 12 грудня 2014 року апеляційну скаргу повернуто апелянту, суд прийшов до висновку про необхідність поновлення провадження у справі № 826/8752/14 у зв’язку з відсутністю обставин, за наявності яких провадження у справі зупинялось.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 156, 160, 165, 254 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Поновити провадження в адміністративній справі № 826/8752/14 за позовом заступника прокурора Печерського району міста Києва в інтересах держави в особі Центрального територіального департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку до товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційне підприємство "Альянс" про стягнення з відповідача коштів.

2. Призначити справу до розгляду суддею одноособово у судовому засіданні, яке відбудеться 12 січня 2015 року о 16 год. 45 хв. в Окружному адміністративному суді міста Києва за адресою: місто Київ, вулиця Командарма Каменєва, 8, корпус 1, зал № 37.

3. У судове засідання викликати уповноважених представників прокуратури, позивача та відповідача.

4. Зобов’язати позивача та відповідача надати у судове засідання через уповноважених представників засвідчені копії судових рішень, прийнятих у справі № 826/11341/14.

5. Копії ухвали направити прокуратурі, позивачу та відповідачу (вручити їх уповноваженим представникам) у порядку та спосіб, встановлені ст.ст. 33, 35, 38 КАС України, роз’яснивши, що вони мають право заявити клопотання про розгляд справи за відсутності їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту ухвалення.

Суддя В.М. Данилишин

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Дороговказна нитка

Про підприємство та Юрія Цибулю, який його очолює, вперше заговорили в області після II Луганського міжнародного інвестиційного форуму й початку проекту Золота сотня, ініційованого головою облдержадміністрації ...

Столична Державтоінспекція підсумувала результати місячника безпеки руху

З метою профілактики аварійності на території міста Києва з боку автоперевізників, а також посилення контролю за безпекою пасажирських перевезень, працівники ДАІ в рамках Місячника безпеки дорожнього ...

Тисячі киян забудуть про затори

На Куренівсько-Червоноармійській лінії Київського метрополітену запрацювала нова станція Іподром. Відкриваючи обєкт, Премєр-міністр Микола Азаров зазначив: Мені надзвичайно приємно, що у такі ...

Щодо створення служби охорони праці на підприємствах, Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України повідомляє. Відповідно до вимог статті 15 Закону України "Про охорону праці" ( 2694-12 ) на підприємстві з кількістю працюючих 50 і більше осіб роботодавець створює службу охорони праці відповідно до Типового положення про службу охорони праці( z1526-04 ), затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці 15.11.2004 року № 255, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 01.12.2004 року за № 1526/10125 (далі — Типове положення).

Об адвокате - устами Клиентов

Для меня это просто большая находка! Уже неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b