На Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у сільських школах

    На Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у сільських школахУ Львівській області працівники ДАІ навчають діток дбати про власну безпеку та бути завжди уважними й обережними на дорозі. Аби малі школярики краще засвоїли таку важливу науку, правоохоронці підготували для них корисні «підказки» — наклейки із Правилами дорожнього руху.

    Напередодні зимових канікул співробітники Державтоінспекції знову вирушили у школи. Особливу увагу правоохоронці приділяють навчальним закладам, розташованим біля автодороги «Київ-Чоп», де через інтенсивний рух транспорту виникає чимало небезпек для маленьких пішоходів. А взимку такі ризики зростають у рази, адже на вулиці швидко сутеніє і юні школярики, які повертаються з уроків додому, стають практично невидимими у темряві.

    Правоохоронці відзначають: дуже важливо, аби діти ще змалку вчилися бути спостережливими на дорозі та робити лише правильні кроки, а завдання дорослих — допомогти їм у цьому.

    Працівники Державтоінспекції Львівщини вже відвідали шість загальноосвітніх шкіл, що знаходяться неподалік траси «Київ-Чоп». Вартові доріг спілкувалися з дітьми різного віку. Насамперед, із учнями молодших класів. Проводили заняття з безпеки дорожнього руху і для старших школярів.

    Інспектори ДАІ нагадували дітям правила безпеки на вулиці та у транспорті, наголошували, що ввечері слід неодмінно використовувати на одязі та шкільних портфеликах світловідбиваючі елементи.

    Усі учасники акції отримали яскраві наклейки із Правилами дорожнього руху, які одразу ж наліпили у свої щоденники. Дітки пообіцяли правоохоронцям постійно перечитувати ці корисні «підказки» разом із батьками та вчителями, а також запевнили, що будуть завжди уважними на вулиці.

    Аби малі школярики були помітними на дорозі у сутінках, партнери акції підготували для них яскраві подарунки — світловідбиваючі «зірочки», «валентинки» та браслети.

    У Державтоінспекції зазначають: такі заняття з дорожньої безпеки триватимуть у сільських школах ще до початку зимових канікул.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    2.2.2 протоколу № 14) і перерахування коштів, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про погодження рішення Ради ОРЕ від 25.09.2012 (підпункти 2.2.1, 2.2.2 протоколу № 14) і перерахування коштів Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", ураховуючи рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 25.09.2012 (підпункти 2.2.1, 2.2.2 протоколу № 14) та звернення Міністерства енергетики та вугільної промисловості України (лист від 18.09.2012 № 03/13-3905), з метою забезпечення проведення енергогенеруючими компаніями розрахунків за паливо Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Сын М.Каддафи предстал перед судом в Ливии из-за общения со своими адвокатами

    Сын свергнутого ливийского лидера Муамара Каддафи Сейф аль-Ислам предстал перед судом города Зинтат на юге страны по обвинению в незаконном обмене информацией со своими адвокатами.

    Про зміни у складі Координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під час підготовки і відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі, Президент України

    Указ  Президента України 1. На часткову зміну статті 4 Указу Президента України від 28 лютого 2013 року № 112( 112/2013 ) «Про Координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку під час підготовки і відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі»:

    Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

    Зареєстровано в Міністерстві  юстиції України 22 січня 2013 р. за № 173/22705 Про внесення змін до Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b