На Буковині працівники ДАІ затримали водія «Мерседесу», який перевозив спирт

    На Буковині працівники ДАІ затримали водія «Мерседесу», який перевозив спиртУчора працівники Буковинської автоінспекції під час відпрацювання спільно з УДСБЕЗ УМВС в Чернівецькій області на одній із вулиць міста Чернівці зупинили автомобіль «Мерседес-Бенц» під керуванням 31-річного мешканця Кіцманського району.

    Під час перевірки документів правоохоронці звернули увагу на різкий запах спирту з середини салону авто.

    На запитання працівників ДАІ щодо вмісту вантажу, водій пояснив, що перевозить «будівельні матеріали».

    Після детальнішого огляду транспортного засобу в вантажному відділенні правоохоронці виявили 14 бочок, загальною ємкістю 2800 літрів з прозорою рідиною та з різким запахом спирту. Її походження уточнюватимуть правоохоронні органи. Жодних дозвільних документів на вантаж водій надати не зміг.

    Для подальшого з’ясування всіх обставин керманича та транспортний засіб доставлено до райвідділу міліції.

    ДАІ Чернівецької області)

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Признание брака недействительным

    Для того, чтобы признать брак недействительным, нужно приложить усилия. Поможет консультация юриста.

    ВККС предоставила рекомендации для избрания на должности судей бессрочно

    На заседании Высшей квалификационной комиссии судей Украины, состоявшемся 8 апреля, были предоставлены рекомендации для избрания на должности судей бессрочно. Об этом сообщается на сайте ВККС. ...

    В Австралії мають намір ховати покійників стоячи

    Міська влада міста Дарвін у Австралії збирається оптимізувати використання місця на цвинтарях і ховати покійників у вертикальному положенні.

    Попов раскритиковал показатели Госбюджета-2013 по Киеву

    Киев надеется, что показатели госбюджета на 2013 год по Киеву будут пересмотрены, заявил глава Киевской городской государственной администрации Александр Попов.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Для меня это просто большая находка! Уже неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b