Звернення начальника Державтоінспекції до керівників та водіїв підприємств, які здійснюють перевезення вантажів

    Звернення начальника Державтоінспекції до керівників та водіїв підприємств, які здійснюють перевезення вантажівШановні перевізники!

    У літній період на території України вступають у дію обмеження руху великовантажного автотранспорту. За умов підвищення температури повітря (від +28° С) з першого червня, транспортним засобам загальною масою понад 24 тони або з навантаженням на вісь більше 7 тон, рух на автомобільних дорогах загального користування на території держави з 10.00 до 22.00 буде заборонено.

    Рух великовагового транспорту при підвищенні температури повітря більш ніж +28°С, призводить до руйнування дорожнього покриття, утворення на них колій та зсувів, що у свою чергу призводить до значних деформацій, а подекуди до повного знищення ділянок доріг.

    Руйнування доріг завдає значних збитків державі й призводить до великих фінансових витрат. Саме тому, починаючи з першого червня на автомобільних дорогах загального користування вводиться сезонне обмеження руху — вантажівкам буде дозволено рух лише вночі, а вдень вони повинні перебувати на спеціальних стоянках і майданчиках для відстою транспорту, зокрема поблизу об’єктів сервісу.

    Зазначу, що працівники ДАІ жорстко контролюватимуть виконання водіями вантажівок зазначених вимог та у разі виявлення порушень прийматимуть рішення відповідно до законів України.

    Звертаюсь до водіїв великовагового транспорту з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства та обов’язково враховувати зазначені обмеження при плануванні маршрутів.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Италия отказалась выдать А.Авакова украинским властям

    Апелляционный суд в Риме своим решением отказал в экстрадиции на Украину Арсена Авакова. По словам адвоката Авакова Корадо Оливьеро, суд «отклонил требования Украины относительно экстрадиции, ...

    Выйти замуж за иностранца в Украине

    Выйти замуж за иностранца в Украине мечтают многие девушки, забывая о том, что такой брак — прежде всего юридическое событие.

    У Великій Британії розпочалася повінь: одна людина загинула

    Одна людина загинула внаслідок повені у Великій Британії, викликаної зливами і сильним вітром.Загинув літній чоловік, машину якого змило під міст у ніч на п'ятницю неподалік села Чью Стоук у ...

    Про встановлення вимог Публічному акціонерному товариству "Бердянське підприємство теплових мереж" щодо провадження інших, видів діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про встановлення вимог Публічному акціонерному товариству "Бердянське підприємство теплових мереж" щодо провадження інших, крім ліцензованих, видів діяльності

    Об адвокате - устами Клиентов

    Привет!. Совершенно случайно набрел на этот интернет портал, чему очень рад! С большим удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b