У Житомирі відбулися змагання юних помічників ДАІ

    У Житомирі відбулися змагання юних помічників ДАІНещодавно в обласний центр з’їхалися автобуси, що привезли дітей з різних районів Житомирщини задля їх участі в черговому обласному зльоті юних інспекторів руху. Цьогоріч змагання проходили на базі обласного науково-технічного центру учнівської молоді.

    Нагадаємо, що ініціаторами проведення цих заходів є управління Державтоінспекції УМВС України в Житомирській області.

    — Щорічний зліт обласних команд ЮІР відбувається за підтримки Житомирської облдержадміністрації, а також обласної спілки автомобілістів України. А отже, Державтоінспекція у тісній взаємодії з державними та громадськими організаціями спрямовують свої зусилля на пропаганду дотримання молоддю безпечної поведінки на дорозі, — коментує керівник ДАІ Житомирщини Володимир Гриб.

    Після висловлених суддями традиційних змагань побажань успіхів у боротьбі за першість свято порядку на дорозі розпочалося. Безсумнівно, юні інспектори руху разом зі своїми педагогами та за допомогою працівників ДАІ проводили кропітку роботу з підготовки до обласних змагань. Діти з нетерпінням чекали того моменту, коли зможуть продемонструвати результати проведеної спільної роботи та докласти усіх сил заради досягнення успіху та перемоги.

    Кожній з команд було запропоновано випробувати свої сили у знаннях з Правил дорожнього руху та жестів регулювальника, у наданні першої медичної допомоги та велоестафеті.

    А навчально-розважальним конкурсом у змаганнях став виступ агітбригад, учасники яких мали у жартівливо-повчальній формі довести власні володіння знаннями та навичками безпечної поведінки на дорозі.

    Представники всіх команд намагалися справити гідне враження на сувору суддівську колегію не тільки знаннями Правил дорожнього руху, але й своїми артистичними та вокальними даними. А номери, підготовлені командами задля виступу, несли в собі заряд бадьорості та викликали щирі посмішки у присутніх. На суддівський розгляд було представлено найрізноманітніші міні-ситуації, що нібито траплялися з учасниками на дорозі. Подекуди розігрувалися цілі вистави з використанням казкових персонажів та відповідних яскравих декорацій і костюмів.

    Словом, на конкурсі панував дух справжніх запеклих змагань, який не полишав учасників до самісінького визначення і оголошення переможців.

    Професійна суддівська команда, до складу якої увійшли працівники Державтоінспекції, представники управлінь освіти та науки і сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласної спілки автомобілістів України та організації «Червоного хреста», нарешті оголосили результати змагань.

    Відтак, вже вкотре найсильнішою командою обласних змагань ЮІР було визнано Тетерівську загальноосвітню школу Житомирського району. Незначний відсоток зароблених балів відділило від переможців у конкурсі команду м. Бердичева. Відтак, вони отримали срібну перемогу. А бронзовим призером, за результатами проведення усіх конкурсів, стала команда ЮІР Житомирської загальноосвітньої школи №16.

    Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів і якнайбільших досягнень!

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    С 1 ноября снегоуборочная техника будет дежурить круглосуточно

    Коммунальная корпорация "Киевавтодор" начнет с 1 ноября круглосуточное дежурство снегоуборочной техники. Об этом заявил директор корпорации Петр Береговой.

    1 июля на заседании ВККС рассмотрят вопрос о рекомендации судей для перевода в другой суд

    1 июля 2014 года состоится заседание Высшей квалификационной комиссии судей Украины. Согласно повестке дня будут рассматриваться следующие вопросы:

    «Доступне житло»: притирання триває

    Велика зацікавленість ЗМІ та не дуже велика від пересічних громадян так можна охарактеризувати перший день роботи виставкового форуму з промовистою назвою Доступне житло: від держави до людини, ...

    Працівники Державтоінспекції Харківщини взяли участь у поминальному молебні

    До дня памяті жертв ДТП, у каплиці, що знаходиться на території Управління Державтоінспекції Харківщини в імя святого Великомученика і Побідоносця Георгія, відбувся молебен за загиблими в дорожньо-транспортних ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Классно! Всё доступно и легко. Благодарю за профессиональный ресурс!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b