До уваги водіїв! Найближчими днями в Україні сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця!

    До уваги водіїв! Найближчими днями в Україні сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця!За інформацією синоптиків завтра у західних областях сніг та мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та в Карпатах сильні опади. На решті території без істотних опадів, лише вночі та вранці в Криму і Приазов'ї помірний, а вдень у північних областях невеликий мокрий сніг та дощ.

    6 лютого невеликий сніг та дощ очікуються в західних областях, на Закарпатті та в Карпатах вночі знову сильні опади. На решті території без істотних опадів, лише вночі у північних областях невеликий мокрий сніг.

    7 лютого в Україні, крім східних областей, Приазов'я та Криму, пройде мокрий сніг та дощ, на заході та півночі місцями налипання мокрого снігу.

    На дорогах країни ожеледиця.

    ДАІ України нагадує водіям: за таких погодних умов водіям необхідно неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними.

    Слідкуйте за технічним станом автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

    Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

    Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни, під час ускладнення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про призначення позачергових виборів Дмитрівського сільського голови (Дмитрівська сільська рада Слов’янського району Донецької області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Дмитрівського сільського голови Олеськіва О. М. (Дмитрівська сільська рада Слов’янського району Донецької області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Ушкварити гопака в Астані не судилося

    Родзинкою урочистих проводів українських олімпійців на літні Ігри-2012 стала наша боксерська дружина. На київський Хрещатик хлопці вийшли в козацьких строях, у декого з-під шапок стирчали чуби-оселедці.Переможні ...

    Правительство Испании оспорит референдум в Каталонии в Конституционном суде

    Совет министров Испании в понедельник принял решение обратиться в Конституционный суд по законности указа о проведении референдума о независимости Каталонии. Об этом заявил журналистам в понедельник ...

    Секретарю Лисичанского горсовета сообщено о подозрении в содействии сепаратизму

    Прокуратура Луганской области осуществляет процессуальное руководство в уголовном производстве, начатом в отношении секретаря Лисичанского городского совета, созвавшей внеочередную сессию горсовета, ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет проект - офигенный. Без всякого сомнения полезный и простой в пользовании интернет проект.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b