Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства НАЦІОНАЛЬНА СЛУЖБА ПОСЕРЕДНИЦТВА І ПРИМИРЕННЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  1. 02.12.2013  № 257-р
  2. Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда

    Відповідно до частини шостої статті 15 Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" ( 137/98-ВР ), розділу 3 Положення про порядок реєстрації Національною службою посередництва і примирення висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів)( v0047299-07 ), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 10.07.2007 № 47:

    1. Зареєструвати колективний трудовий спір (конфлікт) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда з 26.11.2013 і присвоїти йому реєстраційний номер 104-13/11-В.

    Підстава: подання відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області від 29.11.2013 № 01-02/01-55/11/227.

    2. Зареєструвати такі вимоги найманих працівників:

    "1. Погасити борг по заробітній платі за вересень — жовтень 2013 року.

    2. Виплачувати заробітну плату два рази на місяць згідно з п. 5.2.2 колективного договору".

    3. Відділу правового забезпечення Національної служби посередництва і примирення внести відповідні записи в Книгу реєстрації висунутих найманими працівниками, профспілкою вимог та колективних трудових спорів (конфліктів).

    4. Відділенню Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області забезпечити сприяння вирішенню зазначеного колективного трудового спору в межах повноважень, визначених Законом України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та Положенням про Національну службу посередництва і примирення( 1258/98 ), затвердженим Указом Президента України від 17 листопада 1998 року № 1258/98, із змінами.

    5. Дане розпорядження надіслати органу, уповноваженому представляти інтереси найманих працівників публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда, публічному акціонерному товариству "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда, Кіровоградській міській раді, Кіровоградській обласній державній адміністрації, відділенню Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області.

    Голова

    О. Окіс

    {Текст взято з сайту НСПП http://www.nspp.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами) (далі — Порядок), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.10.2012 № 1427, НАКАЗУЮ:

    Про затвердження Порядку особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 серпня 2013 р. за № 1394/23926 Про затвердження Порядку особистого прийому громадян керівництвом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    У зіткненні локомотива та легковика загинув чоловік

    Сьогодні, близько 7-ої години, на Полтавщині, у місті Кременчук сталася дорожньо-транспортна пригода на залізничному переїзді.

    Сподівання справдилися наполовину

    У пятий змагальний день ми тримали кулаки за лідера української збірної з гімнастики Миколу Куксенкова, бронзових призерів Пекіна-2008 у стрибках у воду Іллю Квашу та Олексія Пригорова, майстра ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет сайт - класс так много чего здесь любопытного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться так же высоко и дальше и всего самого... наилучшего во всем.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b