Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1-каналізація (річна) ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 18.10.2013  № 316
  2. Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1-каналізація (річна) "Звіт про роботу каналізації (окремої каналізаційної мережі)"

    Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику" ( 2614-12 ), враховуючи положення статей 80, 81, 95 Цивільного кодексу України( 435-15 ), частини 8 статті 19 та статті 55 Господарського кодексу України, з метою подальшого вдосконалення державного статистичного спостереження зі статистики каналізаційного господарства й отримання повної, всебічної та об'єктивної статистичної інформації НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити форму державного статистичного спостереження зі статистики каналізаційного господарства № 1-каналізація (річна) "Звіт про роботу каналізації (окремої каналізаційної мережі)" (далі — форма), що додається, та ввести її в дію, починаючи зі звіту за 2013 рік.

    2. Поширити форму державного статистичного спостереження, затверджену цим наказом, на юридичних осіб, відокремлені підрозділи юридичних осіб, які мають каналізаційні споруди і здійснюють відведення стічних вод від житлових будинків та комунально-побутових організацій.

    3. Департаменту статистики послуг (Калачова І. В.) здійснювати методологічне керівництво збиранням і опрацюванням даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.

    4. Керівникам територіальних органів державної статистики забезпечити в установленому порядку збирання, опрацювання та подання даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.

    5. Визнати таким, що втратив чинність, з 1 січня 2014 року наказ Держкомстату від 14 липня 2010 року № 270( v0270202-10 ) "Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1-каналізація (річна) "Звіт про роботу каналізації (окремої каналізаційної мережі)".

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Власенко Н. С.

    Голова

    О. Г. Осауленко

    {Форма не наводиться}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Заключного протоколу Всесвітньої поштової конвенції, Угоди про поштові платіжні послуги та Першого додаткового протоколу до Загального регламенту Всесвітнього поштового союзу, Президент України

    Указ  Президента України Затвердити Всесвітню поштову конвенцію, Заключний протокол Всесвітньої поштової конвенції, Угоду про поштові платіжні послуги та Перший додатковий протокол до Загального регламенту Всесвітнього поштового союзу, вчинені 12 серпня 2008 року у м. Женеві.

    У Луврі відкриється виставка Івана Пінзеля

    З 21 листопада 2012 року до 25 лютого 2013 року у Парижі (Франція) в Музеї Лувр експонуватиметься виставка Скульптор бароко в Україні у середині ХVIII століття: Йоганн Георгій Пінзель,повідомляєпрес-службальвівської ...

    ГАИ намерены реорганизовать в Дорожную полицию

    Государственная автомобильная инспекция Украины подала прошение в МВД о реорганизации подразделения. Об этом в ходе пресс-конференции заявил начальник Департамента ГАИ МВД Украины Анатолий Сиренко.

    Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження вибухонебезпечних предметів, і Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області), Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження  вибухонебезпечних предметів, що залишилися з часів Другої  світової війни в районі мм. Севастополя та Керчі, і Порядку  використання коштів, передбачених у державному бюджеті для  ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області)

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Этот сайт - на данный момент - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные порталы. Портал многофункционален в пользовании. На нем здорово проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b