Ізраїль мобілізував 30 тисяч резервістів

    Ізраїль мобілізував 30 тисяч резервістівТроє палестинців загинули у ніч проти п’ятниці у Секторі Газа, коли у їхній автомобіль поцілила ізраїльська ракета. Разом із цими жертвами кількість загиблих з палестинського боку зросла до 19 людей, причому бойовиків Хамасу серед них лише семеро, а решта цивільні. Ізраїль продовжує завдавати ракетних ударів по палестинському анклаву.

    Так само летять ракети і у бік Ізраїлю. Там жертвами ударів залишаються троє громадян. Хамас повідомляє, що випустив понад 300 снарядів. Майже половину з них перехопила ізраїльська система протиракетної оборони «Залізний купол».

    Сторони обмінюються не тільки ракетами, але й заявами. Ісмаїл Ханія, лідер Хамасу, сказав, що кров його співвітчизників не залишиться без відповіді. Міністр оборони Ізраїлю Ехуд Барак пообіцяв, що за обстріл країни, а особливо Тель-Авіва, Палестина заплатить.

    Сирени протиповітряної оборони лунали в Тель-Авіві вперше за 20 років. До міста, зазвичай далекого від конфлікту, долетіли дві палестинські ракети. Обидві впали у ненаселеній місцевості не спричинивши шкоди, але здійнявши сильну паніку.

    Тим часом очевидці розповідають, що у бік Сектора Газа вирушили військові колони з танками. Ізраїль мобілізував 30 тисяч резервістів, посиливши розмови про можливий наземний наступ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Участники налогового форума обсудили международное налоговое планирование

    Международный налоговый форум продолжает свою работу. Участники обсудили актуальные вопросы международного налогового планирования сквозь призму новых механизмов борьбы с офшорами.

    Гарний мед складається книжечкою

    Саме на Спаса увага українців прикута до меду: пасічники викачали основний його врожай, активно повезли на продаж, а ми закуповуємо і заготовляємо солодкий продукт на зиму. А на свята несемо ...

    Щодо набрання чинності міжнародним договором, Міністерство закордонних справ України

    Копія: Міністерство оборони України Міністерство юстиції України Секретаріат Кабінету Міністрів України Апарат Верховної Ради України Посольство України в Словацькій Республіці

    передбачених Державному управлінню справами на 2013 рік, та внесення зміни в додаток 2 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 липня 2013 р. № 472, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному управлінню справами на 2013 рік, та внесення зміни в додаток 2 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 липня 2013 р. № 472

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто умнички.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b