У Херсоні на 30% готовий перехід через залізничні колії

    У Херсоні на 30% готовий перехід через залізничні коліїВіце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул у Херсоні провів виїзну робочу нараду з питань будівництва інфраструктурного об'єкту — мостового переходу через залізничні колії в районі вулиці Зала Егерсег і Бериславського шосе.

    «Для підвищення комфорту пасажирів та водіїв Уряд розвиває логістичний потенціал регіону. Будівництво мостового переходу через залізничні колії у Херсоні має стратегічне й соціальне значення для міста та його жителів. Він з’єднає між собою великі житлові масиви Таврійський мікрорайон міста та житловий район ХБК (вул. Зала Егерсер), в яких проживає понад 100 тисяч людей, розвантажить напрямок з площі Перемоги, полегшить в’їзд до обласного центру та виїзд із нього», — сказав Олександр Вілкул, зазначивши, що реалізація цього проекту є складовою розвитку інфраструктури міста, підвищення його транзитного потенціалу.

    На сьогодні єдиною автомобільною магістраллю міста Херсон є Миколаївське шосе, яке з’єднує Таврійський, Північний та Шуменський житлові райони з центральною частиною міста. Місто розвивається, збільшується кількість автотранспорту, тому шосе працює з перевантаженням і це створює незручності для водіїв і пасажирів.

    У 2012 році за завданням Президента України Віктора Януковича було розпочато будівництво цього мостового переходу.

    Згідно з проектом, загальна протяжність дорожнього полотна становить 2 тис метрів, пропускна здатність — 2 тис одиниць транспорту на годину. Роботи по створенню мостового переходу планується закінчити в 2014 році.

    «На сьогодні будівельні роботи виконані на 30%. Зокрема, вже завершено установку всіх 24 опор, які є основою мостового переходу, де буде забезпечено трирядний рух транспорту в кожному напрямку з шириною смуги руху 3,75 м», — сказав Віце-прем'єр.

    Наразі тривають роботи з улаштування двох рігелів між опорами. Всього буде 6 рігелів. Після цього розпочнеться встановлення близько 40 балок.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про затвердження Типового табеля забезпечення постачання суден флоту рибної промисловості, Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 липня 2012 р. за № 1095/21407 Про затвердження Типового табеля забезпечення постачання суден флоту рибної промисловості

    Про введення в дію складових галузевого стандарту вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.120102 "Лабораторна діагностика" галузі знань 1201 "Медицина", Міністерство охорони здоров'я України

    Про введення в дію складових галузевого стандарту вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напряму підготовки 6.120102 "Лабораторна діагностика" галузі знань 1201 "Медицина"

    У Києві планують встановити пам'ятник шведському уболівальнику

    Київська міська державна адміністрація планує встановити на Трухановому острові у Києві пам'ятник шведському уболівальнику, повідомляє прес-служба міської влади.

    Деякі питання дотримання вимог законодавств під час здійснення перевірок, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Деякі питання дотримання вимог законодавств під час здійснення перевірок На виконання підпунктів 84.1.4 і 84.1.5 підпункту 84.1 пункту 84 Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава"( 187/2012 ), затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 р. № 187, та Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"( 877-16 ) НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Чувствуется такая редкая на сегодня забота о пользователях. Благодаря столь интересному сайту, наконец-то, решился обзавестись безлимитом.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b