Баскетбольні таланти за помірну ціну

    Баскетбольні таланти за помірну ціну16 збірних, зокрема найсильніша команда Старого Світу — турецька, 11 спекотних серпневих днів, 72 матчі — такий формат чемпіонату Європи-2013 з баскетболу серед юнацьких команд, який наприкінці літа прийматиме українська столиця. Вчора розпочався продаж квитків на турнір, матчі якого пройдуть у київському Палаці спорту.

    — Ми звернулися до МОК та ФІБА Європа з проханням сформувати максимально ліберальну цінову політику щодо продажу квитків, — повідомив під час прес-конференції віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул. — Наша мета —— щоб максимальна кількість підлітків та всіх небайдужих до спорту могли відвідати баскетбольне свято. За погодженням з організаторами чемпіонату, частину квитків передадуть дітям-сиротам і дітям з обмеженими можливостями. Урядовець також зазначив, що діти, які відпочивають у літніх таборах Київщини, сформують групи підтримки для кожної з 16 юнацьких збірних, які виборюватимуть чемпіонське звання.

    Організатори обіцяють, що перепусток вистачить усім шанувальникам помаранчевого м’яча. Фото Укрiнформу

    Тож квитки почали продавати 20 червня, їх можна придбати і в електронному вигляді через Інтернет (офіційний сайт змагань http:u16men.ticketforevent.com), і в паперовому — у касах Палацу спорту.

    Як повідомив, презентуючи квиткову програму директор турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський, під час юнацького чемпіонату головну спортивну арену країни розділять на два баскетбольні корти. Один квиток дає право на перегляд усіх чотирьох матчів, які проходять на одному корті в один день. Ціни на перепустки варіюються від 50 гривень на груповий раунд до 100 гривень на фінал. Є також квитки по 20 гривень.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Омбудсмен презентовал стратегический план деятельности на 2013-2017 годы

    В Секретариате Уполномоченного Верховного Совета Украины по правам человека состоялся пресс-ланч для представителей средств массовой информации при участии Омбудсмена Валерии Лутковской. Во время ...

    Суд закрыл «Живой Журнал» для 6000 пользователей из-за одного экстремистского блога

    В Ярославле по требованию прокуратуры суд закрыл «Живой Журнал» шести тысячам пользователей из-за одного блога, признанного экстремистским, сообщает ярославский сайт «Городской телеканал».

    Секретарю Лисичанского горсовета сообщено о подозрении в содействии сепаратизму

    Прокуратура Луганской области осуществляет процессуальное руководство в уголовном производстве, начатом в отношении секретаря Лисичанского городского совета, созвавшей внеочередную сессию горсовета, ...

    Про призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського студентам вищих навчальних закладів на I семестр 2013/2014 навчального року, Міністерство освіти і науки України

    Про призначення академічної стипендії імені М. С. Грушевського студентам вищих навчальних закладів на I семестр 2013/2014 навчального року Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. № 209( 209-2006-п ) "Про академічну стипендію імені М. С. Грушевського для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів" НАКАЗУЮ:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Довольно оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b