Про перейменування структурних підрозділів Тростянецького районного та Ладижинського міського управлінь юстиції у Вінницькій області, Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 05.11.2012  № 1613/5
  2. Про перейменування структурних підрозділів Тростянецького районного та Ладижинського міського управлінь юстиції у Вінницькій області

    У зв'язку з утворенням Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області відповідно до наказу Міністерства юстиції від 07.09.2012 № 1327/5 НАКАЗУЮ:

    1. Перейменувати реєстраційну службу Тростянецького районного управління юстиції Вінницької області у реєстраційну службу по Тростянецькому району Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області.

    2. Перейменувати відділ державної реєстрації актів цивільного стану Тростянецького районного управління юстиції у відділ державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби по Тростянецькому району Тростянецького міськрайонного управління юстиції.

    3. Перейменувати реєстраційну службу Ладижинського міського управління юстиції Вінницької області у реєстраційну службу по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області.

    4. Перейменувати відділ державної реєстрації актів цивільного стану Ладижинського міського управління юстиції у відділ державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції.

    5. Перейменувати відділ державної виконавчої служби Тростянецького районного управління юстиції Вінницької області у відділ державної виконавчої служби по Тростянецькому району Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області.

    6. Перейменувати відділ державної виконавчої служби Ладижинського міського управління юстиції у відділ державної виконавчої служби по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції у Вінницькій області.

    7. Абзаци 18( v0198323-12 ), 26 Додатка № 2 до наказу Міністерства юстиції від 02.02.2012 № 198/5( v0198323-12 ) "Про затвердження переліку реєстраційних служб територіальних органів юстиції" викласти у новій редакції:

    "18. Реєстраційна служба по Тростянецькому району Тростянецького міськрайонного управління юстиції";

    "26. Реєстраційна служба по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції".

    8. Абзаци 19, 26 Додатка № 2 до наказу Міністерства юстиції від 17.07.2008 № 1221/5( v1221323-08 ) "Про затвердження Переліку відділів державної реєстрації актів цивільного стану" викласти у новій редакції:

    "Відділ державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби по Тростянецькому району Тростянецького міськрайоного управління юстиції".

    "Відділ державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції".

    9. Абзаци 18, 27 Додатка № 2 до наказу Міністерства юстиції від 05.02.2007 № 37/5 "Про затвердження Переліку відділів державної виконавчої служби" викласти у новій редакції:

    "Відділ державної виконавчої служби по Тростянецькому району Тростянецького міськрайонного управління юстиції".

    "Відділ державної виконавчої служби по місту Ладижину Тростянецького міськрайонного управління юстиції".

    Підстава: наказ Міністерства юстиції від 07.09.2012 № 1327/5 "Про реорганізацію Тростянецького районного і Ладижинського міського управлінь юстиції", подання начальника Головного управління юстиції у Вінницькій області Льовкіна Л. П. від 17.09.2012 № 6226/5/0-12.

    Міністр

    О. Лавринович

    {Текст взято з сайту Мін'юсту України http://www.minjust.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про посилення контролю за алкогольною продукцією чеського виробництва, Державна санітарно-епідеміологічна служба України

    Про посилення контролю за алкогольною продукцією чеського виробництва Відповідно до статей 32, 40 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"( 4004-12 ), враховуючи інформацію Міністерства закордонних справ України від 20.09.2012 № 630/17-400-5539 про отруєння підробленим алкоголем (метиловим спиртом) в Чеській Республіці, від яких станом на 20.09.2012 померло 23 особи та близько 40 осіб госпіталізовано, беручи до уваги те, що в Україну здійснюються експортні поставки алкогольної продукції чеського виробництва, ПОСТАНОВЛЯЮ:

    Приняты изменения в КАС, регулирующие особенности дел о выдворении иностранцев

    Верховный Совет Украины принял во втором чтении и в целом проект Закона Украины «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины в связи с принятием Закона Украины «О правовом статусе ...

    Про затвердження нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників природного газу, на серпень 2013 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження нормативів перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання гарантованих постачальників природного газу, що надійшли від усіх категорій споживачів, на серпень 2013 року

    Танцюючого Леопарда зааплодували на біс

    На початку жовтня осінні вечори в нашому обласному центрі стають світлішими ще й завдяки Зіркам світового балету фестивалю, який у Національному академічному театрі опери та балету ім. А. Соловяненка ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Да, тут много нужной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b