Ранні й пізні ярові сіятимуть одночасно

    Ранні й пізні ярові сіятимуть одночасноГОТОВНІСТЬ № 1

    Цьогорічні весняно-польові роботи слід провести у максимально стислі строки

    Системна робота протягом останніх років дає змогу отримувати позитивні результати навіть у складних ситуаціях, зокрема і в непростих умовах для весняно-польових робіт. Такий висновок зробив Прем’єр-міністр Микола Азаров за результатами своєї поїздки у Житомирську область, про що заявив на своїй сторінці у Фейсбуці.

    Аграріям на посівну цієї весни природа дає замало часу. Фото з архiву редакцiї

    Озимина витримала

    Так, за його спостереженнями, приблизно 90% озимини перебуває у хорошому стані. Втім, весняно-польова кампанія буде складною, оскільки вимагатиме від селян максимальної концентрації сил, ресурсів і проведення всього комплексу робіт у дуже стислі терміни.

    «По суті, збігатимуться строки сівби ранніх і пізніх ярих культур, — написав на сторінці Микола Азаров. — Але вселяє оптимізм підготовленість усіх керівників і наявність необхідної техніки, запаси мінеральних добрив та засобів захисту рослин. Є певне задоволення від того, що системна робота протягом останніх років дає змогу досягати вагомих результатів навіть у такій складній ситуації, яку ми маємо зараз».

    Серед висновків була також думка про необхідність координації роботи між урядом, оперативним штабом, профільними відомствами, місцевими органами влади щодо можливого паводку. На Житомирщині Прем’єр «на власні очі побачив, яка реальна ситуація в населених пунктах на річках і полях, пов’язана з таненням снігу». Він також провів нараду з керівниками Житомирської та Рівненської областей з питань, пов’язаних із безпекою наших громадян у зв’язку з паводком, а також організацією весняно-польових робіт.

    «Нарада підтвердила, що відповідальні мають необхідні ресурси, постійно моніторять ситуацію і готові використовувати всі необхідні ресурси для запобігання та ліквідації, якщо необхідно, наслідків паводків», — зазначив Микола Азаров.

    ТЕС відновлять після пожежі

    Вуглегірську теплоелектростанцію ВАТ «Центренерго» у Світлодарську Донецької області безумовно буде відновлено після пожежі, що сталася 29 березня 2013 року, запевнив Прем’єр-міністр.

    Він нагадав, що відповідні рішення ухвалено урядом, а також створено міжвідомчу комісію для встановлення причин аварії, яку очолив міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

    «Я всім жителям Світлодарська дуже співчуваю. Це станція одна з небагатьох, яку було модернізовано, і ми її обов’язково відновимо, — написав Прем’єр, додавши: перше — ми розберемося, чому це могло статися, і ті, хто за це повинен відповідати, відповідатимуть; друге — вживемо всіх заходів із відновлення станції і забезпечення роботою тих, хто на ній працював, і відновимо теплопостачання міста».

    Зі свого боку користувачі Фейсбука поінформували Миколу Азарова, що Інтернет-асоціація України збирається підвищити вартість послуг в українській мережі обміну трафіком UA-IX, яка дає змогу провайдерам обмінюватися інформацією всередині України, не використовуючи іноземні мережі, на високій швидкості. Це може призвести до підняття ціни на послуги Інтернету для більшості українських користувачів, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Прем’єр-міністр повідомив, що дасть доручення Мінекономрозвитку та Антимонопольному комітету розглянути питання і ухвалити відповідне рішення, аби не допустити можливого підняття цін на послуги Інтернету.

    Відпочинку багато не буває

    Прокоментував Микола Азаров і те, чому українці святкуватимуть травневі свята: «1 травня — неробочий день у багатьох європейських країнах. 9 травня — святе для нас свято — День Перемоги. Я категорично не згоден із тим, що хтось пропонує його скасувати. Це той день, коли ми можемо і повинні віддати данину поваги ветеранам і вшанувати пам’ять тих, хто віддав найдорожче, що у нього є, — своє життя за те, щоб ми з вами сьогодні могли розмірковувати на такі теми. До того ж, початок травня, як правило, дає нашим людям можливість попрацювати на городах, на дачах, і це прекрасна творча робота», — поділився роздумами Микола Азаров.

    Водночас він підкреслив, що підприємства з безперервним циклом виробництва, звичайно, працюватимуть і у вихідні.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про відмову ТОВ «ФАВОРИТ СИСТЕМ» у видачі ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом

    В Киеве налоговик попался на получении взятки

    В ходе совместной операции следственного отдела прокуратуры города Киева и милиции разоблачили чиновника ГНИ, который требовал и получил от предпринимателя 10 тысяч гривен неправомерной выгоды. ...

    Столична Державтоінспекція підсумувала результати місячника безпеки руху

    З метою профілактики аварійності на території міста Києва з боку автоперевізників, а також посилення контролю за безпекою пасажирських перевезень, працівники ДАІ в рамках Місячника безпеки дорожнього ...

    що зумовлені вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), за ___ квартал 20____ року» (квартальна), Міністерство охорони здоров'я УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МОЗ України 05.03.2013 № 180 ( z0495-13 ) ЗВІТ ( z0497-13 BF136.doc ) про осіб зі станами та хворобами, що зумовлені вірусом імунодефіциту людини (ВІЛ), за ___________ квартал 20___ року

    Об адвокате - устами Клиентов

    Да, тут много нужной информации.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b