Прем’єр допомагає через Інтернет

    Прем’єр допомагає через Інтернет

    За рік на сторінку Миколи Азарова у Фейсбуку надійшло понад 10 тисяч звернень, з яких 65% розглянуто позитивно

    «Приблизно рік ми працюємо з вами в такому режимі. За цей час надійшло понад 10 тисяч звернень», — зазначив глава уряду під час спілкування з користувачами соціальної мережі Фейсбук.

    При цьому Микола Азаров підкреслив, що аналіз, як працювали різні служби Кабінету Міністрів із зверненнями людей, показав, що 65% звернень розглянуто позитивно і за ними вже є рішення. «Є зворотний зв’язок, і люди дякують за надану допомогу. 32% звернень перебувають у стадії виконання, і лише 3% звернень не виконано, і причина, як правило, пов’язана з великими обсягами та відсутністю необхідного фінансування у державному бюджеті. Але всі ці питання перебувають на контролі й вирішуватимуться з часом», — запевнив Прем’єр.

    За його словами, серед звернень приблизно 55% — це прохання про допомогу, майже 10% — різні пропозиції, як поліпшити роботу державних і місцевих органів влади, приблизно 5% — різні інформаційні новини, близько 20% — звернення з пропозицією роботи в держструктурах. При цьому всього 5% інформації мали за цей час негативний характер. «Але саме на них передусім звертали увагу», — сказав глава уряду.

    Микола Азаров пообіцяв продовжити спілкування у Фейсбуку. Фото з сайту watcher.com.ua

    Микола Азаров також підкреслив, що його служба веде постійну роботу з керівниками міністерств і відомств, щоб до мінімуму скоротити формальні відписки. «Думаю, що це і далі триватиме, і високо ціную таке відверте спілкування зі своїми респондентами», — зазначив він. Водночас Прем’єр зауважив, що на його сторінку постійно заходять усі міністри. «Стало вже доброю традицією, що, не чекаючи офіційного доручення Прем’єр-міністра, наша служба починає роботу за тими зверненнями, де потрібно втручання», — цитує слова Миколи Азарова департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

    Крім того, глава уряду прокоментував деякі події, що сталися останнім часом в Україні. Зокрема говорячи про автокатастрофу на Чернігівщині, в якій загинули російські прочани, Микола Азаров висловився за необхідність більш чіткого регламентування діяльності автоперевізників.

    За його словами, вже дано доручення скоригувати правила безпеки під час руху екскурсійних автобусів: «Зокрема встановити більш жорсткий контроль за станом здоров’я водіїв, ступенем їхньої стомленості, важливо, щоб вони нормально відпочивали, мали нормальну реакцію, також необхідно посилити контроль за технічною справністю автобусів». Водночас Прем’єр висловив переконання, що слід скоординувати дії з іншими країнами, аби зробити безпечнішою діяльність із перевезення громадян.

    Також глава уряду розповів про деякі підсумки останньої зустрічі президентів України та Росії. Зокрема певного прогресу досягнуто в газовому питанні, у зв’язку з чим дано конкретні доручення. Тож, робота щодо змін до газового договору з Росією триває.

    Крім того, Микола Азаров окреслив перспективи розвитку Кримського півострова. За його словами, уряд і надалі підтримуватиме програми щодо розбудови Криму як курортного і аграрного регіону.

    Прем’єр повідомив, що за два роки уряд виділив значні кошти на поліпшення інфраструктури автономії. «Майже завершено газифікацію всієї прибережної частини Криму, газифіковано багато пунктів степової частини, тим самим значно поліпшено стан довкілля. У великому обсязі здійснюється будівництво очисних споруд і тим самим поліпшується чистота води на узбережжі, тривають берегоукріплювальні та протизсувні роботи, ремонт і будівництво доріг, купують транспортні засоби для тролейбусної лінії Сімферополь — Ялта, підводяться додаткові потужності електропостачання», — підкреслив Микола Азаров.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Державна судова адміністрація України проведе міжнародну конференцію «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні»

    10 - 12 вересня 2012 року в Києві відбудеться міжнародна конференція «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні», організатором якої є Державна судова адміністрація України (ДСА України).Міжнародна ...

    Про затвердження фінансового плану державного підприємства “Одеський морський торговельний порт” на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження фінансового плану державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" на 2013 рік Затвердити фінансовий план державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" на 2013 рік, що додається до оригіналу.

    Про відмову ТОВ "ГЕЛІОС ЕНЕРДЖІ" у видачі ліцензії з виробництва електричної енергії, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про відмову ТОВ "ГЕЛІОС ЕНЕРДЖІ" у видачі ліцензії з виробництва електричної енергії Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, на засіданні Комісії, яке проводилось у формі відкритого слухання, 26 квітня 2013 року розглянула питання про видачу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГЕЛІОС ЕНЕРДЖІ" ліцензії з виробництва електричної енергії.

    Про призначення позачергових виборів Охоченського сільського голови (Охоченська сільська рада Нововодолазького району Харківської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Охоченського сільського голови Шестакова М. В. (Охоченська сільська рада Нововодолазького району Харківської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b