Щодо переліку платників податків, які забезпечили сплату авансових платежів, Міністерство доходів і зборівДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 24.01.2013  № 1824/7/19-5017
  2. Наказом МФУ від 17.01.2013 р. № 19 внесено зміни до наказу від 14.01.2011 р. № 11( v0011201-11 ) "Про бюджетну класифікацію", яким визначено нові коди бюджетної класифікації для сплати авансових внесків з податку на прибуток.

    За оперативними даними автоматизованої інформаційної системи ОДПС переважна більшість платників податків сплатила авансові платежі на рахунки податку на прибуток, які було відкрито до внесення відповідних змін. Водночас нарахування таких авансових платежів здійснено у відкритих в поточному році нових картках обліку авансових платежів.

    Листом ДПСУ від 21.01.2013 р. № 1269/7/15-1317( v1269810-13 ) зобов'язано підпорядковані органи ДПСУ здійснити організаційні заходи щодо забезпечення подання платниками податків, які сплатили авансові внески з податку на прибуток у січні 2013 року, заяв для переведення сплаченої суми зазначених внесків на нові коди Класифікації доходів бюджету( v0011201-11 ).

    З метою забезпечення позитивного іміджу у середовищі платників податків та до моменту вирішення питання зарахування коштів на нові коди Класифікації доходів бюджету( v0011201-11 ) авансових внесків з податку на прибуток ДПСУ надсилає перелік платників податків, які за даними автоматизованої інформаційної системи ОДПС забезпечили сплату авансових платежів за січень 2013 року в повному обсязі, для відпрацювання та контролю в частині ненадіслання податкових вимог та незастосування права податкової застави до таких платників податків.

    Заступник Голови

    А. Ігнатов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Понад 660 кілометрів закарпатських доріг потребують капітального ремонту

    Такі дані повідомив громадськості виконуючий обовязки начальника відділу з організації дорожнього руху Управління ДАІ УМВС Закарпатської області підполковник міліції Олександр Ковальчук.

    Про внесення змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 03 січня 2012 року № 3, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 червня 2013 р. за № 1020/23552 Про внесення змін до наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 03 січня 2012 року № 3

    що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України, Державна митна служба України

    Начальникам митниць Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України Інформуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.12.2012 № 1163( 1163-2012-п ) втратила чинність постанова Кабінету Міністрів України від 11.06.2008 № 533 ( 533-2008-п ) "Про запровадження плати за зберігання товарів і транспортних засобів на складах митних органів".

    Ями на дорогах: глибина питання

    За даними ДАІ, у Луганську третина доріг перебуває в незадовільному стані. Зима ще не закінчилася, а асфальт на луганських дорогах уже розтанув, залишивши після себе величезні зяючі діри. Вулиці ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Случайно набрел на этот ресурс, чему крепко рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей станичке!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b