Працівники Управління ДАІ Севастополя затримали іноземця - крадія

    Працівники Управління ДАІ Севастополя затримали іноземця - крадіяЗавдяки оперативній роботі працівників міського Управління ДАІ було затримано водія-іноземця, який пограбував автомобіль. Здобиччю зловмисника стала жіноча сумочка та документи.

    Заява в міліцію про крадіжку з автомобіля надійшла від власника автомобіля «Toyota Auris» — 35-річного мешканця м. Севастополя. Чоловік розповів, що припаркував авто та залишив його на деякий час, а коли повернувся, з машини зникли документи і жіноча сумка.

    Під час оперативних заходів працівниками міліції було встановлено марку та номер транспортного засобу на якому зник злодій. Це був автомобіль «Daewoo Lanos».

    Згодом за наявною інформацією працівники УДАІ затримали автомобіль. В зупиненому автомобілі були виявлені викрадені речі. Зловмисником виявився 34-річний громадянин іноземної держави.

    За даним фактом слідчим відділом Нахімовського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику обрано запобіжний захід — утримання під вартою.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Впервые суд в Японии признал выборы в парламент недействительными

    Окружной суд в префектуре Хиросима (Япония) признал недействительными выборы в верхнюю палату японского парламента, которые прошли в июле этого года, сообщило агентство «Киодо».

    Про утворення в одномандатному виборчому окрузі № 62 у винятковому випадку спеціальної виборчої дільниці в слідчому ізоляторі при установі виконання покарань та відповідної дільничної виборчої комісії, Центральна виборча комісія

    Про утворення в одномандатному виборчому окрузі № 62 у винятковому випадку спеціальної виборчої дільниці в слідчому ізоляторі при установі виконання покарань та відповідної дільничної виборчої комісії

    Минюст не определился с членом Высшей квалификационной комиссии судей

    16 июня с. г. состоялся конкурс для назначения на должность члена Высшей квалификационной комиссии судей Украины (ВККС) по квоте Министерства юстиции Украины. Сопредседателями конкурсной комиссии ...

    Началось обучение судебных администраторов

    В Киеве началась первая на Украине пилотная Программа по вопросам судебного администрирования. Программа внедряется Государственной судебной администрацией Украины и Национальной школой судей ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромнейшее спасибо за этот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b