2013 рік може стати кінцем епохи нетбуків

    2013 рік може стати кінцем епохи нетбуківНетбуки у найближчому майбутньому можуть повністю зникнути з полиць магазинів, адже найбільші компанії-виробники цих пристроїв — Acer і Asus — з 1 січня 2013 року повністю зупинили їхнє виробництво, передає УКРІНФОРМ з посиланням на британську газету Guardian.

    «Acer і Asus зупиняють виробництво з 1 січня 2013 року — завершуючи те, що дехто вважав майбутнім комп'ютерних систем», — йдеться у публікації.

    Автор статті посилається на тайванський спеціалізований сайт Digitimes, де вказується на те, що компанія Asus, яка у 2007 році своїм Eee PC започаткувала сучасну категорію нетбуків, оголосила про припинення виробництва продукту Eee PC і про небажання робити щось інше.

    «Asustek і Acer були останніми компаніями, які досі виготовляли нетбуки, в той час як усі інші, хто їх виробляв (включаючи Samsung, HP і Dell), переключились на планшети», — йдеться у статті.

    Обидві компанії були націлені, передусім, на ринки Азії та Південної Америки, які зараз стали «цілями» для смартфонів та дешевших планшетів на базі Android.

    Нагадаємо: «молодші брати» ноутбуків з екраном менше 10 дюймів і скромнішими характеристиками завдяки своїй легкій вазі і доступнішій ціні вважалися епохальним продуктом ще три роки тому. Так, у прогнозі дослідницької компанії ABI Research у 2009 році передбачалось, що обсяги продаж нетбуків сягнуть 139 млн доларів США.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Госбюджет в части финансирования судов предлагают согласовывать с судебными органами

    Комитет по вопросам верховенства права и правосудия поддерживает проект закона о внесении изменений в Бюджетный кодекс Украины (относительно финансирования судебной власти). Как отмечалось на ...

    Процедура расторжения брака через суд

    Процедура расторжения брака через суд, стоимость расторжения брака, составление искового заявления в суд

    В отношении экс-министра финансов Украины Ю.Колобова начато уголовное производство

    24 сентября с. г. Службой безопасности Украины начато уголовное производство в отношении бывшего министра финансов Украины Ю. Колобова и других членов Правительства Украины. Об этом сообщает ...

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 19.08.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное количество актуальной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b