«Бофа» на Філіппінах забрав життя 418 людей, 383 пропали безвісти

    «Бофа» на Філіппінах забрав життя 418 людей, 383 пропали безвістиВід удару найпотужнішого тайфуну «Бофа», що обрушився два дні тому на південну частину Філіппінських островів, вже загинули 418 людей, ще 383 людини вважаються зниклими безвісти.

    Про це повідомило національне агентство надзвичайних ситуацій Філіппін, передає УКРІФОРМ з посиланням на Reuters.

    «Тайфун «Бофа», що обрушився на Філіппіни два дні тому, забрав життя 418 осіб. Ще 383 людини вважаються зниклими безвісти, сотні людей отримали поранення. Тим часом, очікується, що ці цифри ще можуть зрости на тлі новин, що надходять від представників місцевої влади», — зазначається в повідомленні.

    Рятувальники продовжують пошуки тих, хто вижив, а жителі деяких провінцій стурбовані проблемою проведення масових поховань. «Ми думаємо над похованнями невпізнаних тіл із санітарних міркувань. Неприємний запах стає все сильніше», — сказав командувач військовим підрозділом у південній частині Філіппін Аріель Бернардо. За його словами, проведенню пошуково-рятувальної операції перешкоджає відсутність устаткування.

    Зі свого боку, Компостела Артуро Уй, губернатор Долини, що постраждала від тайфуну, заявив, що провінція ритиме братські могили в тому випадку, якщо тіла загиблих ніхто не забере протягом двох-трьох днів. За його оцінками, у провінції загинули 212 осіб, і приблизно 400 людей пропали. «Ймовірно, половина з тих, хто пропав, зараз вже можуть бути мертві», — додав губернатор.

    Тайфун «Бофа», що вже ослабів, зі швидкістю вітру в епіцентрі близько 110 кілометрів на годину і поривами до 140 кілометрів на годину, наразі повільно просувається на північний захід у напрямі Південно-Китайського моря.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Мешканець Луганщини після скоєння злочину намагався звести рахунки з власним життям

    На початку 23-ї години ночі, від фельдшера швидкої допомоги до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Філатова в районі будинку № 46 міста Гірське Первомайського району ...

    На Сумщині підвели підсумки комплексу профілактичних заходів «Автобус - 2014»

    На минулому тижні, в приміщенні Державтоінспекції Сумської області правоохоронці провели круглий стіл з питань забезпечення безпеки пасажирських перевезень.

    Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655 Внести до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 р. № 655( 655-2012-р ) "Про внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 521 та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету" — із змінами, внесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2012 р. № 730, такі зміни:

    Судьям, рассматривающим в сфере интеллектуальной собственности, необходимо получать второе высшее образование, - И.Бенедисюк

    Как передает корреспондент «ЮП», завершилась работа сессии «Судебная практика в сфере интеллектуальной собственности». Во время своего выступления Лилия Григорьева, судья Верховного Суда Украины, обратила внимание на то, что споры в сфере интеллектуальной собственности рассматриваются судами разных юрисдикций. Истцы не всегда корректно оформляют исковые требования. Также очень часто споры рассматриваются судебными экспертами ненадлежащего уровня компетенции.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b