Щодо проведення робіт з переключення ролів серверних комплексів центральної бази даних Держмитслужби України, Державна митна служба УкраїниДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 02.11.2012  № 11.1/2-18/12331-ЕП
  2. Керівникам митних органів

    Щодо проведення робіт з переключення ролів серверних комплексів центральної бази даних Держмитслужби України

    Інформуємо, що Держмитслужбою України завершено підготовчі роботи із проведення переключення ролів серверних комплексів центральної бази даних Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби України (далі — ЄАІС Держмитслужби) з основного на резервний.

    Зазначені роботи планується провести 18.11.2012 з 00-00 до 12-00.

    Ураховуючи складність виконання цих робіт, у період з 18.11.2012 по 24.11.2012 можливі короткочасні, від 1 до 3 годин, перебої в доступі до окремих інформаційних ресурсів ЄАІС Держмитслужби.

    Держмитслужбою України прийнято рішення 18.11.2012 у разі простою в роботі ЄАІС Держмитслужби більше 4 годин здійснювати пропуск зовнішньоторговельних і транзитних вантажів через митний кордон України відповідно до Порядку контролю за переміщенням товарів у разі виходу з ладу ЄАІС Держмитслужби ( z0463-05 ), затвердженого наказом Держмитслужби України від 07.04.2005 № 257, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.04.2005 за № 463/10743. Таким чином, у зазначений період пропуск вантажів здійснюватиметься з використанням альтернативних варіантів обміну інформацією між митними органами та застосуванням паперових копій документів контролю за доставкою.

    З метою запобігання утворенню черг у пунктах пропуску просимо про зазначену планову ситуацію поінформувати підпорядковані структурні підрозділи та суб'єктів ЗЕД.

    Після завершення зазначених робіт адреси веб-серверів ЄІАС Держмитслужби України будуть змінені зі http://172.20.20.130 та http://172.20.20.169 на http://172.20.21.130 та http://172.20.21.169 відповідно. Веб-сервери за старою адресою будуть функціонувати протягом місяця з метою недопущення простоїв у роботі з ЄАІС Держмитслужби структурних підрозділах митних органів, митних організацій, а також спеціалізованих навчальних закладів та науково-дослідної установи митної служби України.

    Перший заступник Голови Служби

    О. М. Дороховський

    WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про обрання суддів, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Відповідно до пункту 27 частини першої статті 85( 254к/96-ВР ), частини першої статті 128 Конституції України( 254к/96-ВР ) Верховна Рада України постановляє:

    За дорученням начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренко Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник «навчання ПДР»

    Упродовж місяця автолюбителі зможуть безкоштовно перевірити свої знання в Центрах надання послуг ДАІ. З 15 жовтня по 15 листопада підлітки, а також всі бажаючі, кожного робочого дня з 13 до 14 ...

    Про ставки мита у 2013 році, Державна митна служба України

    Керівникам митних органів Про ставки мита у 2013 році Для керівництва в роботі доводимо інформацію про ставки мита на 2013 рік. Ввізне (імпортне) мито У 2013 році імпорт товарів на митну територію України обкладається ввізним митом за ставками Митного тарифу України( 2371а-14 ), в редакції Закону України від 21.12.2010 № 2829-VI "Про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України" зі змінами та доповненнями, внесеними Законом України від 22.12.2011 № 4234-VI "Про внесення змін до Митного тарифу України, затвердженого Законом України "Про Митний тариф України", та інших законів України щодо опису та ставок ввізного мита на деякі товари" та Законом України від 06.11.2012 № 5476-VI "Про внесення змін до Закону України "Про Митний тариф України" щодо приведення ставок ввізного мита у відповідність з критеріями СОТ".

    МЮГ AstapovLawyers представляет интересы KVV Group, одного из претендентов на приобретение «Лиепаяс металургс»

    Международная юридическая группа AstapovLawyers представляет интересы украинской компании KVV Group в потенциальной покупке крупнейшего и единственного в Прибалтике металлургического предприятия ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Всем большое спасибо. Ваш интернет сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Этот интернет проект весьма удобен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b