Інвестори дадуть більше газу

    Інвестори дадуть більше газуВ Україні розпочався процес узгодження та укладення трьох угод щодо розробки ділянок Олеська та Юзівська з пошуку та видобутку газу з нетрадиційних джерел, а також ділянки Скіфська на глибоководному шельфі Чорного моря. Характерною рисою цих проектів є те, що всі майбутні угоди мають бути укладені за участю не одного, а кількох інвесторів, тобто стануть багатосторонніми. Про це під час урядового брифінгу повідомив міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький. Нові підходи щодо розробки покладів корисних копалин стали можливими після прийняття Верховною Радою Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання угод про розподіл продукції».

    «Реалізація зазначених масштабних проектів започаткована урядом на виконання поставленого Президентом стратегічного завдання щодо нарощування власного вуглеводневого потенціалу України, збільшення видобутку вуглеводнів та здобуття незалежності від імпортованого блакитного палива, а також забезпечення надходжень до державного бюджету у вигляді премій за підписання угоди про розподіл продукції», — зазначив Едуард Ставицький.

    За його словами, запровадження змін до законодавчих актів дасть змогу створити ефективні умови для реалізації проектів розробки родовищ корисних копалин на умовах угод про розподіл продукції на рівні світової практики, а також забезпечити надходження інвестицій до нашої країни. «Це збільшить надходження до бюджетів різних рівнів у вигляді податків та зборів, створить додаткові робочі місця та умови для поліпшення місцевої інфраструктури», — наголосив міністр.

    Зазначеним законом також вносяться зміни до Земельного кодексу, Кодексу про надра, законів «Про нафту і газ» і «Засади функціонування ринку природного газу», повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про внесення зміни до бюджету Пенсійного фонду України на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до бюджету Пенсійного фонду України на 2013 рік Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну до бюджету Пенсійного фонду України на 2013 рік ( 101-2013-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 р. № 101 (Офіційний вісник України, 2013 р., № 12, ст. 460), замінивши позицію

    Столичні фаст-фуди перевірить прокуратура

    Прокуратура Києва зобовязала столичну міліцію та Державну санiтарно-епiдемiологiчну службу перевірити вуличні заклади швидкого харчування й нелегальні точки продажу продуктів у Києві.

    Про затвердження додаткового платежу на виконання урядового рішення для ПАТ "Центренерго" на липень 2013 року, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження додаткового платежу на виконання урядового рішення для ПАТ "Центренерго" на липень 2013 року Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", ураховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2013 року № 332( 332-2013-п ) "Деякі питання стабілізації ситуації у м. Світлодарську Донецької області, що склалася внаслідок пожежі на Вуглегірській ТЕС" та листа Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 08.07.2013 № 03/13-3417, згідно з положеннями Договору між Членами Оптового ринку електричної енергії України( n0001227-96 ) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Инвестор через суд потребовал от компании Apple увеличить дивидендные выплаты

    Владелец хедж-фонда Greenlight Capital Дэвид Эйнхорн (David Einhorn) подал в Окружной суд Нью-Йорка (США) иск к компании Apple. Как сообщает MarketWatch, акционер требует у производителя iPhone ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет проект отличный! работал на нем довольно часто. Этот сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще! Действуйте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b