У Франції реве та стогне ринок праці

    У Франції реве та стогне ринок праціЧерга безробітних. Черга тих, хто прагне мати змогу купити собі хліб і повернути гідність людини, потрібної своїй державі.

    Ця черга зростає 16-й місяць поспіль. Кількість безробітних у Франції перевищила три мільойни. Востаннє таке траплялося 1999-го року.

    Друга економіка Євросоюзу перетнула сумну межу і опинилась за відсоток до середнього й рекордного показника безробіття в єврозоні — 11,3%.

    Ринок праці у Франції реве і стогне. Економісти з песимізмом дивляться в майбутнє.

    Матью План, економіст, співробітник Французької економічної обсерваторії:

    «На жаль, невідомо, яким буде пік безробіття, принаймні з соціальної точки зору. Треба чекати на погіршення ситуації. Якщо подивитись на цифри, то бачимо, що особливо зростає показник тривалого безробіття. Тобто констатуємо таку тенденцію: все більше тих, хто втрачає роботу, тривалий час не може працевлаштуватись. Безробіття старішає, просувається у бік злиднів й нестабільності».

    Злидні й нестабільність. Для громадян країни загального добробуту, як Франція себе завжди презентувала, ці слова наводять страх і паніку.

    Внаслідок промислової стагнації, браку конкурентоспрможності Франція з 2008 року втратила 280 тисяч робочих місць.

    Великі підприємства чи не щодня звітують про фінансові проблеми і, як наслідок, скорочення працівників і закриття заводів.

    Air France, Peugeot Citroën… Скільки їх було і скільки ще буде тих, охоплених безнадією і навіть соромом, людей?

    Президент Франції Франсуа Олланд визнав ситуацію на ринку праці критичною і пообіцяв її змінити до кінця наступного року.

    Та чи вдасться йому це зробити? Чи вдасться повернути Франції колишню конкурентоспроможність?

    За словами економістів, аби безробіття почало зменшуватись, необхідно, щоб показник економічного зростання у Франції був не меншим за півтора відсотка. Прем‘єр-міністр Франції Жан-Марк Еро вже повідомив, що наступного року країні не вдасться досягти 1,2% зростання, як передбачалося раніше.

    Ринок праці поки з сумом дивиться в майбутнє і готується до зростання черги безробітних.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    До уваги водіїв! Найближчими днями в Україні сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця!

    За інформацією синоптиків завтра у західних областях сніг та мокрий сніг, вдень з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на Закарпатті та в Карпатах сильні опади. На решті території ...

    Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про відмову у видачі ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами) (далі — Порядок), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.10.2012 № 1426, НАКАЗУЮ:

    Необхідні документи для припинення батьківських прав

    Позбавлення батьківських прав здійснюється виключно за допомогою суду, а саме, за заявою прокурора або органів опіки.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Привет!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b