Про надання дозволу на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі, Державна митна служба УкраїниДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 27.08.2012 № 427/653
  2. Про надання дозволу на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі

    Відповідно до статті 406 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495-VI( 4495д-17 ), Порядку подання та розгляду заяв, надання, зупинення дії, анулювання дозволів на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі( z1080-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 08.06.2012 № 692, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 27.06.2012 за № 1080/21392, НАКАЗУЄМО:

    1. Надати товариству з обмеженою відповідальністю "РИВ'ЄРА ГРАНД" (код за ЄДРПОУ 33267474, м. Сімферополь, просп. Кірова, буд. 32/1) дозвіл на відкриття та експлуатацію магазину безмитної торгівлі у міжнародному пункті пропуску для поромного сполучення "Крим".

    Підстава: заява товариства з обмеженою відповідальністю "РИВ'ЄРА ГРАНД" від 12.07.2012 № 2/17-2012 та матеріали до неї; протокол засідання спільної робочої групи Держмитслужби України й Адміністрації Держприкордонслужби України від 15.08.2012 № 47.

    2. Начальнику Кримської митниці довести цей наказ до відома товариства з обмеженою відповідальністю "РИВ'ЄРА ГРАНД".

    3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Державної митної служби України Дороховського О. М. та першого заступника Голови Державної прикордонної служби України — директора Департаменту охорони державного кордону генерал-полковника Шишоліна П. А.

    Голова Державної  митної служби України

    І. Г. Калєтнік

    Голова Державної  прикордонної служби України

    М. М. Литвин

    WEB MD Office "НПО Поверхность", www.master-d.com.ua

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Місцеві бюджети потрібно ухвалювати швидше

    ині триває процес затвердження місцевих бюджетів усіх рівнів на 2013 рік, а Міністерство фінансів здійснює щоденний моніторинг стану їх ухвалення. На 2 січня 2013 року затверджено 7848 місцевих ...

    Сміттю оголосили війну

    Територія, офіційно відведена сміттю на Луганщині, майже 450 гектарів. Але справжня площа ще більша через несанкціоновані звалища.

    Меморандум про співробітництво між Міністерством доходів і зборів України та Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України", Міністерство доходів і зборів України

    МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "АСОЦІАЦІЯ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ УКРАЇНИ" МЕМОРАНДУМ про співробітництво між Міністерством доходів і зборів України та Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України"

    На Миколаївщині відбулося відкриття нового Мотосезону-2014

    Днями, у Миколаєві близько 300 любителів двоколісного транспорту, під пильною увагою працівників ДАІ, провели традиційний мотопробіг, ознаменувавши відкриття нового Мотосезону-2014.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное спасибо творцам сайта!!! Он на самом деле - находка! Всё просто отлично!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b