Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 2-Б ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 01.08.2012  № 320
  2. Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 2-Б "Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів"

    Відповідно до статей 4, 14, 18 Закону України "Про державну статистику" ( 2614-12 ), з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики фінансів підприємств і отримання повної, всебічної й об'єктивної статистичної інформації НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити форму державного статистичного спостереження № 2-Б "Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів", що додається, та ввести її у дію з 01 січня 2013 року.

    2. Поширити форму державного статистичного спостереження, затверджену цим наказом, на юридичних осіб (акціонерні товариства — емітенти цінних паперів).

    3. Департаменту структурної статистики та статистики фінансів підприємств (Жук І. М.) здійснювати методологічне керівництво збиранням і опрацюванням даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.

    4. Керівникам територіальних органів державної статистики забезпечити в установленому порядку збирання, опрацювання та подання даних за формою державного статистичного спостереження, затвердженою цим наказом.

    5. Визнати таким, що втратив чинність, з 01 січня 2013 року наказ Держкомстату від 27 серпня 2010 року № 358( v0358202-10 ) "Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 2-Б (річна, квартальна) "Звіт про випуск, розміщення та обіг цінних паперів" (зі змінами).

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Піщейка В. О.

    Голова

    О. Г. Осауленко

    {Форма не додається}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    В Шевченковском районе Киева жители смогут контролировать ЖЭКи

    В Шевченковском районе столицы жители смогут контролировать деятельность жилищно-коммунальных организаций. Об этом сообщил председатель Шевченковского района Петр Пантелеев.

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до величини інвестиційної складової тарифу ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.09.2004 № 648-р( 648-2004-р ) "Про заходи щодо реконструкції та модернізації теплоелектростанцій та теплоелектроцентралей у період до 2020 року" (зі змінами, унесеними розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.06.2008 № 850-р), пункту 5.2 наказу Міністерства палива та енергетики України від 24.05.2006 № 183( z0701-06 ) "Про затвердження Порядку підготовки та фінансування проектів з метою реалізації плану реконструкції та модернізації теплових електростанцій", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.06.2006 за № 701/12575, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Відбулося засідання Ради суддів адміністративних судів України

     29 травня 2014 року у приміщенні Вищого адміністративного суду України відбулося засідання ради суддів адміністративних судів України.         Першим ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Для меня это находка! Уже неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b