У фіналі Олімпійського футбольного турніру зіграють Бразилія та Мексика

    У фіналі Олімпійського футбольного турніру зіграють Бразилія та МексикаЧоловіча збірна Бразилії вийшла у фінал олімпійського футбольного турніру.

    У півфіналі бразильці на «Олд Траффорді» розгромили Південну Корею з рахунком 3:0.

    Дубль на свій рахунок записав Леандро Даміан з «Інтернасьоналя», який раніше входив в сферу інтересів донецького «Шахтаря». Ще один м'яч провів новачок московського «Спартака» Ромуло, повідомляє Gazeta.ua.

    Бразилія — Південна Корея — 3:0

    Голи: Ромуло 38, Даміан 57, 64

    Південна Корея: Лі Бом Ен, Юн Згідно зі Ен, Кім Чхан Су, О Че Сік, Хван Сік Хо, Ки Сон Ен, Нам Тхе Хий, Ку Джач Холь (Чон Ен У, 59), Кім Бо Кюн, Кім Хюн Сон ( Пак Чу Ен, 71), Чі Дон Вон (Бек Сон Дон, 77)

    Бразилія: Габріел, Сілва, Марсело (Халк, 76), Рафаел, Алекс, Жуан (Бруно, 83), Оскар, Сандро, Ромуло, Неймар, Даміан (Пато, 78)

    Також раніше у фінал турніру пробилася збірна Мексики, яка з рахунком 3:1 на «Уемблі» обіграла команду Японії.

    Мексика — Японія — 3:1

    Голи: 0:1 — 12 Оцу, 1:1 — 31 Фабіан, 2:1 — 65 Перальта, 3:1 — 90 Кортес

    Мексика (U-23): Корона, Чавес, Мьер, Сальсідо, Рейес, Акіно (Кортес, 90), Фабіан, Енрікес, Хіменес, дос Сантос (Хіменес, 46), Перальта.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Південні пейзажі із настроєм

    У Сумській муніципальній галереї відкрилася персональна виставка картин заслуженого художника України Олександра Чередниченка Від хвиль морських до хвилювання.

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному агентству автомобільних доріг на 2012 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Державному агентству автомобільних доріг на 2012 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Державному агентству автомобільних доріг на 2012 рік у спеціальному фонді державного бюджету( 4282-17 ), перерозподіл видатків у сумі 1 528 102,1 тис. гривень шляхом:

    Невинуваті ми. Він сам нафільмував

    Килимами ручної роботи довелося вистеляти студію, аби зняти тридцятисекундний рекламний ролик для пакистанського телебачення, в якому президент США Барак Обама і держсекретар Хілларі Клінтон ...

    Про розподіл виробів медичного призначення для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2012 рік, Міністерство охорони здоров'я України

    Про розподіл виробів медичного призначення для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2012 рік

    Об адвокате - устами Клиентов

    Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b