Про визначення підсудності немає - Дніпровський районний суд міста Києва - Чаус М. О.

  1. УХВАЛА
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 755/3751/14-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

підготовчого судового засідання

"13" грудня 2014 р.Суддя Дніпровського районного суду м. Києва Чауса М.О.

При секретарі Ющенко Т.В.

За участю прокурора Чорноштан А.С.

Обвинуваченого ОСОБА_1

Провівши в приміщенні суду підготовче судове засідання кримінального провадження по обвинуваченню № 12013110040019647 за обвинуваченням ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженець м. Києва, українця, громадянина України, з середньою освітою, не працюючого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1, раніше судимого: 26.10.2006 року Дніпровським районним судом м. Києва за ч. 1 ст. 186 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75,76 КК України звільненого від відбуття покарання з випробуванням строком на 3 роки, 05.11.2007 року Дніпровським районним судом м. Києва за ч. 2 ст. 186 КК України до 4 років позбавлення волі, на підставі ст. 71 КК України до покарання, призначеного вироком Дніпровського районного суду м. Києва від 26.10.2006 року частково приєднано невідбуту частину покарання та остаточно призначено покарання у виді 4 років 2 місяців позбавлення волі, звільненого з Шепетівської виправної колонії Хмельницької області № 98, 08.11.2011 року по відбуттю строку покарання,

у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України,

В С Т А Н О В И В :

Кримінальне провадження № 12013110040019647 за обвинуваченням ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України, надійшло із обвинувальним актом із прокуратури Дніпровського району м. Києва 05.02.2014 року.

ОСОБА_1 18.12.2013 року обрано запобіжний захід у виді взяття під варту.

13.02.2014 року суд призначив судове засідання, учасники процесу не заперечували проти строку призначення.

Прокурор просить призначити справу до судового розгляду, вважає, що обвинувальний акт складений із дотриманням вимог ст. 291 КПК України, підстав для закриття справи, внесення подання про визначення підсудності немає. Крім того, прокурор вважає, що підстав для обрання запобіжного заходу немає.

Обвинувачений підтримав позицію прокурора, жодних клопотань не заявляв.

Заслухавши прокурора, обвинуваченого, захисника та потерпілого, вивчивши обвинувальний акт, вважаю, що справа підлягає призначенню до судового розгляду з наступних підстав.

Дане кримінальне провадження підсудне Дніпровському районному суду м. Києва.

Підстав для закриття чи зупинення кримінального провадження немає.

Обвинувальний акт складено у відповідності до вимог кримінально-процесуального законодавства, при його затвердженні прокурором дотриманні вимоги закону.

За таких обставин є достатні підстави для призначення даного кримінального провадження до судового розгляду.

Заявлені прокурором клопотання суддя вважає за необхідне задовольнити в повному обсязі.

Враховуючи те, що клопотань про зміну запобіжного заходу обвинуваченому ОСОБА_1 до суду не надійшло, залишити без змін.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 314, 315 КПК України, суддя -

У Х В А Л И В:

Кримінальну провадження № 12013110040019647 за обвинуваченням ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 КК України, призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Дніпровського районного суду м. Києва на 13 лютого 2014 року на 15-00 годину. Кримінальне провадження розглядати суддею одноособово.

Викликати в судове засідання прокурора, обвинуваченого.

Запобіжний захід обвинуваченому ОСОБА_1 залишити без змін, у вигляді тримання під вартою в Київському СІЗО Державної пенітенціарної служби України в м. Києві та Київській області.

Ухвала судді окремому оскарженню не підлягає.

Суддя

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

В Бельгии посмертно реабилитировали «ведьм» и «колдунов», сожженных в XVII веке

Власти Ньюпорта, курортного городка на бельгийском побережье Северного моря, реабилитировали 17 местных жителей, которые в XVII веке были приговорены к сожжению на костре.

Серена Вільямс – найкраща тенісистка 2012 року

Американка Серена Вільямс найкраща тенісистка WTA туру 2012 року.

«Гадюка» була мрією, яка здійснилася

Є митці, роботи яких стають взірцями для послідовників. Утім, тільки окремі з них у змозі бути взірцями для тих, хто, обираючи життєвий шлях, воліє присвятити себе мистецтву. Світочами, Вчителями ...

Создателя одного из самых популярных интернет-мемов Harlem Shake обвинили в плагиате

Двое музыкантов, голоса которых были использованы в популярном треке Harlem shake, который послужил основой для одного из самых популярных интернет-мемов, подали иск к автору хита, американцу ...

Об адвокате - устами Клиентов

Для меня это просто большая находка! Уже неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b