Про повернення апеляційної скарги "15" грудня 2014 р - Харківський апеляційний господарський суд - Шевель О. В.

  1. ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення апеляційної скарги

"15" грудня 2014 р. Справа № 908/3705/14

Колегія суддів у складі: головуючий суддя Фоміна В. О., суддя Крестьянінов О.О., суддя Шевель О. В.

розглянувши апеляційну скаргу Об'єднання "Донецькпродторг", м.Донецьк, (вх.№ 4307 З/2) на ухвалу господарського суду Запорізької області від "13" листопада 2014 р. про повернення позовної заяви Об'єднання "Донецькпродторг", м.Донецьк, у справі №908/3705/14,

за позовом ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", м.Київ,

до 1) ТОВ "Амстор", м.Донецьк, 2) ТОВ "Торговий будинок "Амстор",

про визнання недісним договору іпотечного кредитування

ВСТАНОВИЛА:

Ухвалою господарського суду Запорізької області від 13.11.14 (суддя Носівець В.В.) повернуто Об'єднанню "Донецькпродторг" позовну заяву, в якій заявником зазначено про наявність самостійної вимоги щодо предмета спору між позивачем та відповідачами у справі.

Об'єднання "Донецькпродторг" подало апеляційну скаргу, в якій просить зазначену ухвалу скасувати та залучити Об'єднання "Донецькпродторг" до участі у справі в якості третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору.

Перевіркою матеріалів справи встановлено, що заявником, всупереч вимогам ч.3 ст.94 ГПК України, не надано доказів надіслання копії апеляційної скарги стороні у справі, а саме - ТОВ "Торговий будинок "Амстор".

Зазначена обставина є підставою для повернення апеляційної скарги заявникові відповідно до п.2 ч.1 ст.97, яким встановлено, що апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається апеляційним господарським судом, якщо до скарги не додано доказів надсилання її копії іншій стороні (сторонам).

Керуючись п. 2 ст. 97 Господарського процесуального кодексу України,

УХВАЛИЛА:

Повернути апеляційну скаргу заявнику.

Додаток: заявнику - матеріали скарги на 16 арк., у тому числі платіжні доручення №1596 від 17.11.14 на суму 609,00 грн. та №2688 від 28.11.14 на суму 609,00 грн.

Головуючий суддя Фоміна В. О.

Суддя Крестьянінов О.О.

Суддя Шевель О. В.

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Новоизбранные парламентарии приняли присягу

Восемь новоизбранных народных депутатов приняли присягу на верность украинскому народу в сессионном зале Верховного Совета Украины. Как сообщил спикер Верховного Совета Украины Александр Турчинов, ...

Делегатов на Съезд судей выгоняют из Кловского дворца под крики «Ганьба!»

Отряды митингующих под флагами «Народной самообороны» прорвалась на территорию Верховного Суда Украины и толпой проходят в здание Кловского дворца.

Показники та порядок віднесення органів Державної прикордонної служби України та їх структурних підрозділів до груп за оплатою праці керівних працівників, Міністерство внутрішніх справ УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства внутрішніх справ України 27.06.2013  № 622 ( z1129-13 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 липня 2013 р. за № 1130/23662

У Миколаєві інспектори ДАІ нагадують пішоходам Правила дорожнього руху в темну пору доби

Працівники Державтоінспекції вручали пішоходам світловідбиваючі смужки і тематичні листівки Замість штрафу з метою недопущення травмування та загибелі людей на дорогах.

Об адвокате - устами Клиентов

Довольно оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b