Про порушення провадження у справі 06 січня 2015 року                               Справа № 925/7/15           Суддя господарського суду Черкаської - Господарський суд Черкаської області - Анісімов І.А.

  1. ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  2. УХВАЛА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 31-21-49, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

06 січня 2015 року                               Справа № 925/7/15

          Суддя господарського суду Черкаської області Анісімов І.А., розглянувши матеріали за позовом Черкаської міської ради до публічного акціонерного товариства "Центренерго"           

про стягнення 51639 грн. 50 коп.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

          Керуючись ст. ст. 61, 64 ГПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

          Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадження у справі.

          Справу призначити до розгляду на 09:00 "27" січня 2015 р.          

          Засідання провести в приміщенні господарського суду, м.Черкаси, бул.Шевченка, 307, к. 222, тел. канцелярії суду: 31-21-49.                     

          Явку у судове засідання представників обох сторін визнати обов'язковою.

          Зобов'язати сторони до дня засідання подати суду такі документи:

          Позивача: оригінали документів, копії яких додано до позовної заяви, для огляду; витяг з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (на себе та відповідача). Довідку в якій вказати чи сплачена сума збитків.

          Відповідача: письмовий відзив на позовну заяву в порядку ст. 59 ГПК України і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову у разі їх наявності; контррозрахунок позовних вимог; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

          

          

          Суддя                                         Анісімов І.А.           

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
Нравится

Это будет Вам интересно

Про затвердження Каталогу можливостей України щодо підтримки міжнародних миротворчих операцій та навчань (Додатки 14-23), Міністерство оборони УкраїниДодаток 14

Додаток 14 до Каталогу можливостей України( z1260-12 ) щодо підтримки міжнародних( z1260-12 ) миротворчих операцій та навчань( z1260-12 ) Додаток 15 до Каталогу можливостей України( z1260-12 ) щодо підтримки міжнародних( z1260-12 ) миротворчих операцій та навчань( z1260-12 )

Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, Державна податкова служба України

Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій Відповідно до Положення про Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій( 1315-2002-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року № 1315, та рішення Технічної комісії (протокол від 26.02.2013 № 19) НАКАЗУЮ:

Про затвердження Порядку резервування коштів за сформованими резервами за кредитними операціями в іноземній валюті з позичальниками, у яких немає документально підтверджених очікуваних надходжень валютної виручки, Національний банк України

Банк здійснює резервування коштів у валюті сформованого резерву за кредитними операціями в іноземній валюті. Якщо іноземна валюта формування резерву не належить до валют резервування, то резервування ...

Глава государства принял отставку премьер-министра Украины

Президент Украины Виктор Янукович принял отставку премьер-министра Николая Азарова и правительства Украины. Соответствующий Указ №52/2014 обнародован на сайте главы государства.

Об адвокате - устами Клиентов

Большущее Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно молодцы.

Рекомендовано Адвокатом
Телефон семейных адвокатов
Статьи о семейном праве
Стягнення заборгованості через суд

Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

Консультации Адвоката
Новости Семейного права
Утверждена программа празднования Нового года ...

Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b