«Захист нашої Батьківщини – це не героїзм, а обов’язок кожного з нас» - працівники ДАІ Рівненщини

    «Захист нашої Батьківщини – це не героїзм, а обов’язок кожного з нас» - працівники ДАІ РівненщиниДесять добровольців із числа вартових доріг Державтоінспекції Рівненської області протягом місяця забезпечували правопорядок у зоні антитерористичної операції.

    Сьогодні, 8 серпня працівники Управління Державтоінспекції Рівненщини зустріли своїх колег, які тривалий час несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху, охорони громадського порядку та спільно з іншими підрозділами органів внутрішніх справ приймали безпосередню участь у бойових операціях у зоні АТО.

    Начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Микола Щирук особисто привітав працівників з поверненням. Керівник Рівненської міліції подякував інспекторам за сумлінне виконання своїх службових обов’язків та нагородив кожного цінним подарунком.

    Незважаючи на стомленість і важку дорогу інспектори ДАІ, які щойно прибули із зони АТО, не приховували свою радість, що вони нарешті дома.

    «Захист нашої Батьківщини — це не героїзм, а обов’язок кожного з нас», — каже Тарас Пузирок, один із добровольців. — «Ми забезпечували правопорядок, патрулювали на дорогах, супроводжували вантажі та допомагали місцевим жителям. Звичайно було страшно, але потрібно було вистояти та виконати поставлене завдання», — додає інспектор ДАІ.

    Після здачі зброї та боєприпасів вартові доріг поспішали додому, щоб зустрітися з рідними та близькими.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    МВД внесло более 13 тыс. уголовных правонарушений в Единый госреестр досудебных расследований

    В период с 20 по 22 ноября со вступления в силу нового Уголовного процессуального кодекса в Единый государственный реестр досудебных расследований, согласно положениям нового УПК, внесены более ...

    Про затвердження Правил пожежної безпеки для спортивних будинків та споруд, Міністерство надзвичайних ситуацій України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 жовтня 2012 р. за № 1803/22115 Про затвердження Правил пожежної безпеки для спортивних будинків та споруд

    Про нагородження орденом «За заслуги», Президент України

    Указ  Президента України За визначний особистий внесок у розвиток українсько-грузинських культурно-духовних зв'язків, багаторічну подвижницьку діяльність постановляю:

    Президент России подписал один из самых жестких антитабачных законов в мире

    Один из самых жестких законов в мире, ограничивающих курение, подписан президентом России. Положения закона начинают действовать с 1 июня 2013 года. Вводятся ограничения как на места для курения ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал не просто лучший друг - ваш интернет проект, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b