На Житомирщині щомісяця близько двох сотень водіїв штрафують за неправильне паркування

    На Житомирщині щомісяця близько двох сотень водіїв штрафують за неправильне паркуванняЗатори на дорогах, ускладнений рух транспорту та просто незручності у пересуванні автомобілем по місту створюють… самі водії, принаймні, ті з них, хто нехтує правилами стоянки транспортних засобів. Лише у Житомирі з початку року за подібні порушення притягнено понад 1000 керманичів авто.

    В обласному центрі найбільш потерпають від недисциплінованих водіїв транспортних засобів центральні та прилеглі до адміністративних будівель вулиці, зокрема поблизу міськради, облради та управлінь облдержадміністрації. Своїми діями керманичі гальмують або й блокують рух в одній із смуг дороги. У години пік це найбільш відчутно.

    «Нині вирішити проблему і привчити порушників до порядку інспекторам ДАІ активно допомагають небайдужі житомиряни», — розповідає начальник УДАІ УМВС Володимир Гриб. — «Патрульні наряди періодично відпрацьовують проблемні ділянки та виявляють порушників, однак з об’єктивних причин вони не можуть знаходитись там постійно. Нині дуже часто телефонують активісти й повідомляють про місця, де припарковані вартісні авто з явними порушеннями Правил дорожнього руху. За кожним із таких повідомлень реагування негайне».

    Один з останніх фактів трапився, коли на майдані Корольова, водій престижного авто «Мерседес», знехтував дорожнім знаком 3.34 ПДР «Зупинка заборонена» й залишив автомобіль, практично, на проїжджій частині.

    Після телефонного повідомлення громадян про це, до місця прибув наряд ДАІ. Інспектори оформили відносно водія протокол про адміністративне правопорушення за ст.122 ч.1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Керманич свою вину не заперечував, виправдовувався тим, що поспішав.

    «Загалом лише упродовж липня в обласному центрі інспектори УДАІ УМВС притягнули до відповідальності за неправильну зупинку-стоянку понад 200 водіїв», — зазначає начальник УДАІ УМВС Володимир Гриб. — «Проте, як свідчить статистика, кількість порушників щомісяця не зменшується і серед несвідомих водіїв як пересічні громадяни, так і місцеві депутати та чиновники органів самоврядування та влади. Тож, очевидно, вчитися культури на дорозі слід нам усім».

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    На должность председателя Одесского апелляционного хозсуда рекомендована Н.Морщагина

    Совет судей хозяйственных судов Украины на своем сегодняшнем заседании принял решение о направлении в Высший совет юстиции представления для назначения на должность председателя Одесского апелляционного ...

    Дмитро Бобро: «Місто Прип’ять — не територія для розваг»

    З перших днів Чорнобильської катастрофи, коли на телеекранах зявляється Припять, оператори обовязково показують ляльку у покинутій багатоповерхівці. Сприймають її не як забуту дитячу іграшку, ...

    Деякі питання надання у 2013 році державних гарантій для забезпечення виконання зобов’язань Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”, Кабінет Міністрів України

    Деякі питання надання у 2013 році державних гарантій для забезпечення виконання зобов’язань Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Миндоходов обещает не проверять малый и средний бизнес в 2014 году

    Мораторий на проверки малого и среднего бизнеса будет продлен в 2014 году. Об этом заявил министр доходов и сборов Украины Александр Клименко во время встречи с более чем 400 предпринимателями ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ваш ресурс просто увлекательный.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b