Місія доброти на Дніпропетровщині: правоохоронці потурбувалися щоб дозвілля дітей було змістовним

    Місія доброти на Дніпропетровщині: правоохоронці потурбувалися щоб дозвілля дітей було змістовнимУчора, співробітники обласної ДАІ на чолі з керівником та начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в Дніпропетровській області вирушили до дитячого оздоровчого табору«Дзержинець», у якому відпочивають діти співробітників органів внутрішніх справ.

    Нещодавно відкрилась перша табірна зміна. Керівник табору, досвідчений педагог зі стажем, разом з вожатими та вихователями докладають максимум зусиль, щоб відпочинок дітей був змістовним та цікавим.

    Правоохоронці вирішили внести і свою лепту, тож завітали до табору не з порожніми руками. Керівництво ГУМВС в області підготувало для змістовного відпочинку багато корисних речей, це і спортивний інвентар для гри на свіжому повітрі, і різноманітні канцтовари: олівці, фарби, пластилін, кольоровий папір тощо — для розвитку творчих здібностей, а також DVD-система -караоке для розвитку співочих талантів.

    Господарі табору та маленькі «Дзержинці» радо вітали гостей, а отримані подарунки додали зустрічі не аби якого настрою!

    Незабули вартові доріг і нагадати малечі про безпеку на дорозі. Адже, опинившись в атмосфері табірного відпочинку нібито забуваєш про шум автостради та безупинний рух транспорту, величні сосни стоять як вартові, охороняючи спокій юних мешканців табору, здається, що так завжди і буде — безпечно, весело і безтурботно! Але за парканом табірного раю продовжується рух транспорту, який таїть у собі приховану небезпеку.

    Тож, начальник управління Державтоінспекції Дніпропетровської області, Мар’ян Блажівський особисто звернувся до дітей та розповів їм, що дорога — це завжди небезпека, якщо не поважати її закон. Вінзазначив, що кожен з нас й дорослий й малеча щодня є учасником дорожнього руху та лише відповідальне ставлення до себе та до інших може гарантувати безпеку в дорозі!

    Для підлітків правоохоронці організували конкурси та вікторини на знання Правил дорожнього руху, найактивніші отримали з лап доброго Ведмедя —ДАІвця маленькі сувеніри. Програма була цікавою, різноманітною та водночас корисною та повчальною.

    Зустріч добігла кінця, але святковий настрій та гарні враження ще довго супроводжували учасників.

    Керівник та вихователі табору відпочинку висловили вдячність правоохоронцям за тісну співпрацю та всебічну допомогу, а також наголосили, що такі зустрічі з дітьми надзвичайно важливі і залишаються в дитячій пам’яті надовго, можливо, ця зустріч збереже комусь життя!

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Як визначається місце проживання дитини?

    Вся процедура визначення мета проживання неповнолітньої дитини повністю регулюється Сімейним Кодексом та багатьма іншими нормативними актами держави.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 152, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 152 Відповідно до Законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», до Методики розрахунку тарифів на транспортування та постачання природного газу для підприємств з газопостачання та газифікації( v0983227-02 ), затвердженої постановою НКРЕ від 04.09.2002 № 983, та Процедури встановлення та перегляду тарифів на послуги з транспортування, розподілу, постачання природного газу, закачування, зберігання та відбору природного газу ( z0685-13 ), затвердженої постановою НКРЕ від 03.04.2013 № 369, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 27.02.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Компания Weatherford выплатит $253 млн штрафа за поставки оборудования в Иран и Сирию

    Штраф в размере 253 млн долларов согласилась выплатить правительству США компания Weatherford International. Достигнутая договоренность позволяет прекратить начатое в отношении компании судебное ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Ребята класс!!! Все что вы делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b