На Черкащини працівники ДАІ завітали свято останнього дзвоника в підшефній Канівській школі-інтернаті

    На Черкащини працівники ДАІ завітали свято останнього дзвоника в підшефній Канівській школі-інтернатіЗ нагоди «Свята останнього дзвоника» завітали до своїх підшефних — учнів Канівської загальноосвітньої школи-інтернату заступник начальника УДАІ УМВС України в Черкаській області підполковник міліції Віталій Нікітенко та старший інспектор з профілактичної роботи УДАІ капітан міліції Олена Плаксій. Правоохоронці привітали школярів із закінченням навчального року, щиро побажали випускникам життєвих перемог та правильного орієнтиру на подальше доросле життя, а самим молодшим школярам — веселих канікул.

    Традиційно, правоохоронці приїхали до вихованців інтернату не з пустими руками, кожен випускник отримав пам`ятний фотоальбом та набори солодких подарунків. А для навчального закладу спортивний інвентар.

    Варто відмітити, що ці дружні відносини між Черкаськими інспекторами ДАІ та вихованцями Канівської школи-інтернату існують уже понад 14 років. Увесь цей час правоохоронці й діти-сироти та ті хто позбавлені батьківської опіки ділять навпіл свої радощі та тривоги. Інспектори ДАІ завжди намагаються надати посильну допомогу в вирішенні нагальних проблем навчального закладу. Але головне для вихованців закладу, які не знають батьківської любові і турботи, — це увага й чуйне ставлення людей в погонах.

    Директор Канівської школи-інтернату Сергій Гринець зазначив, що його підопічні постійно з нетерпінням щиро чекають своїх шефів у гості, а при зустрічі щиро їх вітають. Правоохоронці ж, завжди раді бачити дитячі очі, які світяться від щастя, і задоволені посмішки своїх маленьких друзів.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    В Беларуси исполнили третий смертный приговор за год

    В Беларуси приведен в исполнение смертный приговор жителю Гомеля Александру Грунову, осужденному за убийство студентки. Об этом сообщает правозащитный центр «Весна» со ссылкой на мать осужденного.

    перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу для суб’єктів господарської діяльності, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Порядок поширюється на суб’єктів господарювання, які отримали ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії або ліцензію на право провадження господарської ...

    Полномочия Налоговой милиции планируют передать органам МВД

    В парламенте был зарегистрирован проект постановления о совершенствовании деятельности милиции (№ 4332). Народный депутат С. Мищенко предложил рекомендовать Кабинету Министров Украины при реформировании ...

    Про функціонування пункту пропуску, Державна митна служба України

    Керівникам митниць (крім Чопської митниці)  Про функціонування пункту пропуску Для врахування в роботі повідомляємо, що з 20.03.2013 розпочаті роботи з оновлення інфраструктури пункту пропуску "Чоп — Захонь" з угорської сторони, в ході яких будуть замінені модулі (кабінки), призначені для здійснення контрольних процедур поліцейською та митною службами Угорщини на вантажному і пасажирському напрямках.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет проект отличный! работал на нем довольно часто. Этот сайт ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще! Действуйте!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b