Зернопотягам — зелене світло

    Зернопотягам — зелене світлоЗ огляду на рекордні врожаї зернових нинішнього року Південна залізниця розбудовує свою інфраструктуру та підвищує обсяги перевезень, які зросли вже більш ніж на 85%. Тут ще задовго до початку жнив почали споруджувати та вводити в дію нові під’їзні колії й спеціальні споруди. Про це повідомили в прес-центрі Південної магістралі і пояснили, що збільшення кількості залізничних об’єктів сприятиме ефективнішій співпраці перевізників із зернотрейдерами.

    Зокрема на станції Андріяшівка, що на Полтавщині, триває будівництво виробничих потужностей ПАТ «Врожайна Україна». Наприкінці липня споруджено три сховища для зберігання зернових на 20 тисяч тонн кожна. На станції Ічня, розташованій у Чернігівській області, розпочали будівництво під’їзної колії та спеціальних споруд для зберігання зернових на 25 тисяч тонн. Нещодавно запрацювала під’їзна колія хлібопереробного підприємства на станції Галка (Полтавщина), де незабаром буде введено в експлуатацію чотири споруди на 10 тисяч тонн для зберігання сухого зерна та 4 «банки» для зберігання вологого зерна. Чималі обсяги відвантажень очікуються також зі станції Бурлук, що на Харківщині. Тому й тут завершується будівництво нової під’їзної колії та елеватора, площа комор якого розрахована на 60 тисяч тонн зернових. А новий елеваторний комплекс ТОВ «Світловодський річковий термінал» у Кіровоградській області, що має шість споруд для зберігання зерна, вже з’єднаний з магістраллю під’їзною колією. Співпраця з цим елеваторним комплексом також дасть змогу збільшити обсяги навантажування й розвантажування в середньому по залізниці на 3 тисячі тонн за місяць.

    Усього ж, за інформацією прес-центру Південної магістралі, у другому півріччі на залізниці прогнозують перевезти близько 2,5 мільйона тонн зернових нового врожаю. Для цього задіяли 167 під’їзних колій до елеваторів, складів, хлібоприймальних пунктів і олійних комбінатів.

    З початку перевезень, які цього року розпочалися 4 липня, і по 7 серпня включно залізничники транспортували 409 тисяч 600 тонн зерна. Торік перевезення зернових почалися дещо пізніше —14 липня і за аналогічний період становило 220 тисяч 600 тонн відповідно.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Законодательное общество Англии и Уэльса поддержало позицию украинских юристов

    The Law Society of England and Wales (Законодательное общество Англии и Уэльса) высказалось в поддержку позиции АЮУ и разделило обеспокоенность украинских юристов.

    Подаємо зустрічний позов щодо законодавчих правил

    Якщо зустрічний позов судом прийнятий, то відповідач і позивач набувають ще одні права та обов'язки відповідно позивача і відповідача по зустрічному позову.

    НААУ уважает право адвокатов на критику деятельности органов адвокатского самоуправления, – Л.Изовитова

    Председатель Национальной ассоциации адвокатов Украины, Совета адвокатов Украины Лидия Изовитова обратилась к адвокатам относительно поступившей от инициативной группы киевских адвокатов критики ...

    Про відомчі заохочувальні відзнаки внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, Міністерство внутрішніх справ України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 вересня 2013 р. за № 1656/24188 Про відомчі заохочувальні відзнаки внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот интернет портал не просто лучший друг - ваш интернет проект, - родственник для всех, кто живёт новыми видеоидеями!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b