КВН ЮІР – 2013 – змагання найкращих

    КВН ЮІР – 2013 – змагання найкращих23 квітня у м. Харкові для участі в третьому зональному турі Всеукраїнської гри команд клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху зібралися команди — переможці обласних змагань КВН ЮІР-2013 з п’яти областей України: Сумської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської та Харківської.

    Змагання, організовані Департаментом ДАІ МВС України, за підтримки Моторного (транспортного) страхового бюро України та групи компанії «Фокстрот», проходили в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради.

    Відкриваючи зональний тур КВН ЮІР-2013, начальник Управління ДАІ ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Єршов привітав учасників та зазначив, що змагання, які в Україні вже стали традиційними, відіграють дуже важливу роль у вихованні юних учасників дорожнього руху, бо дозволяють вести активну пропаганду законослухняної поведінки на дорозі серед підлітків, адже пріоритетним напрямком діяльності Державтоінспекції є забезпечення безпеки дітей на дорогах.

    - Вітаю вас з початком змагань та бажаю в повній мірі проявити себе, бадьорості духу, оптимізму та впевненості в своїх силах, успіхів, наснаги та позитивних емоцій і нехай переможе сильніший!», — побажав полковник міліції Олександр Єршов.

    Директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко також побажала успіхів дітлахам. Вона зазначила:

    - Сьогодні, знаходячись в такій веселій та невимушеній обстановці, ми будемо осягати дуже серйозні речі. Своїми виступами ви закликаєте дотримуватися Правил дорожнього руху. Завдяки спільній роботи з попередження дитячого травматизму на дорозі, ми збережемо саме цінне — життя і здоров’я наших дітей.

    Старший інспектор Департаменту ДАІ МВС України Олександр Нечаюк нагадав, що змагання КВН ЮІР-2013 цього року проходять під гаслом «Молоде покоління — за безпечний рух!» Він побажав юним інспекторам руху «Ні пуху, ні пера!» і яскраве дійство розпочалося.

    Під час проведення змагання: привітання «Живи за правилами», конкурс новин «DAI NEWS» та Музичне домашнє завдання — «Перехрестя семи доріг» юні учасники руху повинні були не тільки продемонструвати вміння жартувати, співати, танцювати, а й свої знання Правил дорожнього руху.

    Команди добре підготувались до конкурсу: веселі пісні, танці, дотепні жарти у виконанні дітей нікого з присутніх не залишили байдужим, і гучні оплески глядачів тому доказ, посмішки не сходили з їх обличчя. Учасники впевнилися, що вони самі тепер зможуть роз’ясняти своїм одноліткам необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

    Та все колись закінчується: добігло кінця й змагання юних інспекторів руху на Харківщині, таке цікаве й захоплююче. Боротьба за право називатися кращими була напруженою.

    Голова журі Олександр Нечаюк зазначив: «Всі команди показали високий рівень підготовки та просто блискуче впорались із завданнями змагань. Ви всі, незалежно від того, хто переможе сьогодні, вже є переможцями. Ваші талановиті виступи подарували всім глядачам багато позитивних емоцій, і ви довели, що Правила дорожнього руху знаєте на «відмінно»».

    Інтрига тривала майже до останнього. Результати оголосив голова журі Олександр Нечаюк. Четверте місце посіла команда «Рубікон» Черкаської області, третє — розділили команди «Стоп» з Чернігівської та «Гарні діти» з Сумської областей. Друге місце здобула команда з Харківської області — «Life is good». А найкмітливішими стали юні інспектори руху команди «Груз без маркировки» з Полтавської області. Саме ця команда отримала право взяти участь у фіналі Всеукраїнської гри команд Клубу веселих та найкмітливіших, який проходитиме в Міжнародному дитячому центрі «Артек». Всі учасники змагань від організаторів та партнерів заходу отримали грамоти та подарунки.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Жан-Клод Міньйон вважає, що українська влада налагодила відвертий і відкритий діалог з ПАРЄ

    Про це Президент Парламентської асамблеї заявив на прес-конференції з нагоди відкриття чергової сесії ПАРЄ у Страсбурзі. Відповідаючи на запитання кореспондента УК, чи поділяє він думку, яку ...

    ВСУ сделал вывод по делу в споре о признании договора аренды земли недействительным

    Верховный Суд Украины на заседании Судебной палаты по гражданским делам 25 декабря с. г. рассмотрел дело №6-118 ЦС 13, предметом которого был спор о признании договора аренды земельного участка ...

    Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда, Національна служба посередництва і примирення

    Про реєстрацію колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками публічного акціонерного товариства "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда та публічним акціонерним товариством "Автобусний парк" 13527 м. Кіровограда

    На Миколаївщині під час свята за безпекою школярів стежили інспектори ДАІ

    Свято Останнього дзвоника з нетерпінням чекають всі і дорослі, і діти. Та особливого значення воно набуває для випускників, для тих, у кого це шкільне свято - остання зупинка перед початком ...

    Об адвокате - устами Клиентов

    Чувствуется неподдельная забота о ближних. Благодаря столь интересному интернет сайту я, наконец-то, надумался обзавестись выделенной линией.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b