Олег БЛОХІН: «Ми не заслуговувала на поразку»

    Олег БЛОХІН: «Ми не заслуговувала на поразку»Донецький «Шахтар» переміг київське «Динамо» 2:1 у центральному матчі 23-го туру чемпіонату України з футболу. Олег Блохін, тренер київського клубу, після матчу заявив, що його команда «в якийсь мірі не заслуговувала на поразку», передає Бі-бі-сі.

    Матч відбувся у неділю, 7 квітня, на столичному НСК «Олімпійський».

    Перший гол у ворота гірняків на 10-й хвилині матчу забив Андрій Ярмоленко — 1:0 на користь киян.

    «Шахтар» зміг зрівняти рахунок лише на 43-й хвилині, автогол забив Данило Да Сілва після рикошету — 1:1.

    Вирішальний момент стався за 15 хвилин до кінця гри, коли чергову комбінацію донецької команди ударом під поперечину завершив Генріх Мхітарян — 2:1.

    «Не заслуговували»

    Тренер «Динамо» Олег Блохін після матчу назвав «Шахтар» більш організованою командою, наголосивши, що його підопічні тільки будують команду.

    «Думаю, що в якійсь мірі ми не заслуговували на поразку, оскільки мали достатньо моментів для взяття воріт», — цитує пана Блохіна прес-служба «Динамо».

    Гравці та тренер «Динамо» висловили своє незадоволення суддівством.

    «Коли кожен маленький фол судять в один бік, то дуже складно грати», — сказав в інтерв'ю після матчу Андрій Ярмоленко.

    «Ми — швидше»

    Тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу назвав поєдинок з «Динамо» грою рівня Ліги Чемпіонів.

    «Думаю, що ми були трохи швидше, більш вибуховими, ну і на перший план вийшла техніка. Ось через таке протиборство і вийшла ця гра — рівня Ліги Чемпіонів», — цитує пана Луческу прес-служба «Шахтаря».

    Тренер донецького клубу сказав, що попри більшу потужність «Динамо», його команда виявилася швидшою.

    Мірча Луческу також позитивно оцінив роботу арбітра.

    «Вважаю, арбітр впорався повністю. Ми знали, що команда суперника потужніша за нас і буде будувати свою гру на жорстких перехопленнях і єдиноборствах. Дуже радий, що наші хлопці змогли протистояти їм і не поступилися в цій боротьбі», — заявив тренер ФК «Шахтар».

    За підсумком матчу у донецького «Шахтаря», який впевнено лідирує в турнірній таблиці на рахунку 66 балів, у харківського «Металіста», який йде другим, — 49 очок, «Динамо» — 47, а дніпропетровського «Дніпра» — 45.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 26.12.2012 № 1766, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 26.12.2012 № 1766 Відповідно до Законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ) та "Про теплопостачання"( 2633-15 ), Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", постанов НКРЕ від 12 жовтня 2005 року № 898( v0898227-05 ) "Про затвердження Процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії" та від 12 жовтня 2005 року № 896( v0896227-05 ) "Про затвердження Порядку розрахунку тарифів на електричну та теплову енергію, що виробляється на ТЕЦ, ТЕС, АЕС та на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Коли отримаю право на пенсію державного службовця?

    Я працюю на посаді головного спеціаліста обліку та фінансів виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеської області. У травні 2011-го мені виповнилося 55 років і я оформила трудову пенсію. ...

    Про затвердження Правил охорони праці для виноробного виробництва, Міністерство надзвичайних ситуацій України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2073/22385 Про затвердження Правил охорони праці для виноробного виробництва

    Працівники ДАІ Полтавщини та журналісти перевірили стан автодоріг області

    Минулого тижня Державтоінспекція Полтавщини та дорожні та комунальні організації провели позачергове обстеження вулично-дорожньої мережі області. До перевірок долучилися журналісти та громадськість.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Этот ресурс - удивительный.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b