Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження вибухонебезпечних предметів, і Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області), Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 25 березня 2013 р. № 195 Київ

    Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження  вибухонебезпечних предметів, що залишилися з часів Другої  світової війни в районі мм. Севастополя та Керчі, і Порядку  використання коштів, передбачених у державному бюджеті для  ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області)

    Кабінет Міністрів України постановляє:

    Внести до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження вибухонебезпечних предметів, що залишилися з часів Другої світової війни в районі мм. Севастополя та Керчі( 414-2011-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 414 (Офіційний вісник України, 2011 р., № 28, ст. 1198; 2012 р., № 12, ст. 451), і Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області)( 80-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2012 р. № 80 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 12, ст. 448), зміни, що додаються.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 70

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2013 р. № 195

    ЗМІНИ, що вносяться до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження вибухонебезпечних предметів, що залишилися з часів Другої світової війни в районі мм. Севастополя та Керчі( 414-2011-п ), і Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області) ( 80-2012-п )

    1. Доповнити пункт 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для знешкодження вибухонебезпечних предметів, що залишилися з часів Другої світової війни в районі мм. Севастополя та Керчі ( 414-2011-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 414, підпунктом 5 такого змісту:

    "5) погашення кредиторської заборгованості за бюджетними зобов’язаннями минулих років, взятими на облік в органах Казначейства.".

    2. Доповнити пункт 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області) ( 80-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2012 р. № 80, словами ", та погашення кредиторської заборгованості за бюджетними зобов’язаннями минулих років, взятими на облік в органах Казначейства".

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про внесення змін до наказу Мінприроди України від 05 лютого 2013 року № 40, Міністерство екології та природних ресурсів України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 жовтня 2013 р. за № 1805/24337 Про внесення змін до наказу Мінприроди України від 05 лютого 2013 року № 40

    У Харківській області горить ліс

    За минулу добу в Харківській області сталося 15 випадків пожеж, пов'язаних з горінням сухої трави, хвойної підстилки, сміття і очерету.

    Украина начинает процедуру подачи иска к «Газпрому» в суд в Стокгольме, – А.Яценюк

    краина приняла решение о начале процедуры подачи иска к «Газпрому». Об этом на пресс-конференции заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк.

    У світі шукають добровольців для подорожі на Марс – в одну сторону

    Для мандрівки на Червону планету потрібні чотири людини, а охочих провести все життя у космічній пустелі зголосилося вже кілька тисяч.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Большое Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно умнички.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b