Інавгурація: Америка поздоровляє Барака Обаму

    Інавгурація: Америка поздоровляє Барака ОбамуДля Барака Обами розпочався його другий президентський термін. Урочистості з нагоди інавгурації завершилися двома військовими балами, які президент відвідав разом з дружиною Мішель. Традиційний різнобарвний парад відбувся на Пенсильванія Авеню. Його учасників Обама разом з дочками та дружиною вітав з трибуни, побудованої навпроти Білого Дому. Друга інавгурація першого темношкірого резидента зібрала у Вашингтоні понад 800 тисяч глядачів, що вдвічі менше у порівнянні з першою присягою президента 4 роки тому. Під час урочистої 20-хвилинної промови Барак Обама висловив рішучість і впевненість у правильності своєї політики. Він виказав сподівання на більш легке порозуміння з республіканцями. Президент заявив, що і далі боротиметься за розширення та консолідацію прав і свобод американців. Серед пріоритетів Обами — боротьба з безробіттям та стимулювання економічного зростання, легалізація одностатевих шлюбів, контроль за розповсюдженням зброї та скорочення розриву між статками громадян. Президент закликав громадян активно підтримати його у втіленні нової програми. Барак Обама: «Декада воєн нині закінчується. Й почалося економічне одужання. Можливості Америки необмежені, тому що ми маємо усі необіхідні світові якості: молодь і рух, різнокольоровість й відкритість, безмежну здатність до ризику і переосмислення». «Ми підтримуватимемо демократію від Азії до Африки, від Америки до Близького Сходу, тому що наші інтереси і наша свідомість змушують нас діяти в ім’я тих, хто прагне свободи». Промова із наголосом на права і рівність всіх без винятку. Барак Обама: «Наша подорож не закінчиться, допоки наші брати і сестри — гомосексуалісти і лесбійки — не будуть рівні з усіма у своїх правах. Адже якщо при народжені ми були рівними, тоді любов, яку ми несемо один до одного, є одна для всіх». «Наша подорож не закінчиться, допоки ми не знайдемо можливостей краще приймати іммігрантів, які прибувають до США, сповнені надії і віри у можливості, що дарує ця країна». Обама заявив, що процвітання Америки залежить від середнього класу. За словами президента, необхідно дати відповідь на загрозу кліматичних змін. А у зовнішніх відносинах віддавати перевагу діалогу. Copyright © 2013 euronews

    УРИВКИ ПРОМОВИ. Для Барака Обами розпочався його другий президентський термін. Урочистості з нагоди інавгурації завершилися двома військовими балами, які президент відвідав разом з дружиною Мішель.

    Традиційний різнобарвний парад відбувся на Пенсильванія Авеню. Його учасників Обама разом з дочками та дружиною вітав з трибуни, побудованої навпроти Білого Дому. Друга інавгурація першого темношкірого резидента зібрала у Вашингтоні понад 800 тисяч глядачів, що вдвічі менше у порівнянні з першою присягою президента 4 роки тому.

    Під час урочистої 20-хвилинної промови Барак Обама висловив рішучість і впевненість у правильності своєї політики. Він виказав сподівання на більш легке порозуміння з республіканцями. Президент заявив, що і далі боротиметься за розширення та консолідацію прав і свобод американців.

    Серед пріоритетів Обами — боротьба з безробіттям та стимулювання економічного зростання, легалізація одностатевих шлюбів, контроль за розповсюдженням зброї та скорочення розриву між статками громадян. Президент закликав громадян активно підтримати його у втіленні нової програми.

    Барак Обама:

    «Декада воєн нині закінчується. Й почалося економічне одужання. Можливості Америки необмежені, тому що ми маємо усі необіхідні світові якості: молодь і рух, різнокольоровість й відкритість, безмежну здатність до ризику і переосмислення».

    «Ми підтримуватимемо демократію від Азії до Африки, від Америки до Близького Сходу, тому що наші інтереси і наша свідомість змушують нас діяти в ім’я тих, хто прагне свободи».

    Промова із наголосом на права і рівність всіх без винятку.

    Барак Обама:

    «Наша подорож не закінчиться, допоки наші брати і сестри — гомосексуалісти і лесбійки — не будуть рівні з усіма у своїх правах. Адже якщо при народжені ми були рівними, тоді любов, яку ми несемо один до одного, є одна для всіх».

    «Наша подорож не закінчиться, допоки ми не знайдемо можливостей краще приймати іммігрантів, які прибувають до США, сповнені надії і віри у можливості, що дарує ця країна».

    Обама заявив, що процвітання Америки залежить від середнього класу. За словами президента, необхідно дати відповідь на загрозу кліматичних змін. А у зовнішніх відносинах віддавати перевагу діалогу.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству закордонних справ на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству закордонних справ на 2013 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству закордонних справ на 2013 рік у загальному фонді державного бюджету( 5515-17 ) за програмою 1401030 "Функціонування закордонних дипломатичних установ України та розширення мережі власності України для потреб цих установ", перерозподіл видатків в сумі 2250 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків споживання та встановлення видатків розвитку.

    Солдати чужої війни

    Того року в Москві панувала атмосфера гостинності, миру і дружби. Однак деякі країни США, ФРН, Японія та інші відмовилися від участі в Олімпіаді, протестуючи проти вторгнення радянських військ ...

    На Харківщині у ДТП загинули двоє людей

    13 липня, близько 7 годин 30 хвилин, на 80 км автодороги Харків Красноград Перещепіно Красноградського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика та фури.

    Про призначення А. Маринця Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Ірак, Президент України

    Указ  Президента України Призначити МАРИНЦЯ Анатолія Петровича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Ірак. Президент України м. Київ 28 грудня 2012 року № 763/2012

    Об адвокате - устами Клиентов

    Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы просто молодцы.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b