Правоохоронці Хмельниччини дарують дітям радість

    Правоохоронці Хмельниччини дарують дітям радість19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду.

    Цей день зазвичай наповнений світлом спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла й надії.

    Колись в давнину св. Миколай започаткував добру традицію — таємно обдаровувати дорослих і дітей. За цим прикладом батьки почали класти подарунки своїм дітям, які вірили, що це — подарунки від святого Миколая.

    Та на жаль є дітки, які обділені батьківською увагою, любов’ю та ласкою. Діти, які потребують підтримки від держави і суспільства вже сьогодні. В цей день міліціонери Поділля вирішили об’єднати зусилля і завітати до вихованців Хмельницького обласного будинку дитини «Берізка». Вже три роки поспіль Державтоінспекція Хмельниччини взяла під шевство даний заклад, та в цьому році до них залучились Хмельницький міський відділ міліції та співробітники кримінальної міліції у справах дітей.

    За підтримки Всеобласної спілки автомобілістів на чолі з керівником Ткаченком Олександром Івановичем, ДАІ Хмельниччини подарували закладу чудовий куточок безпеки. Даний куточок, який носить назву «Безпека руху — це життя!» складається з 20 плакатів, який допоможе ознайомити дітей з основами безпеки дорожнього руху, набути навичок дисциплінованого пішохода.

    Також кожній дитині працівники апарату ДАІ вручили дитячий подарунковий профілактичний автобус з надписом «Міліція Хмельниччини», в якого за кермом знаходиться давно вже всім знайомий казковий міліціонер Славко-Хоробрик. Сюрпризом стало, те що міліціонер-даішник ожив і сам особисто розпочав святкову гру із дітками.

    Працівники міського відділу міліції подарували найменшим діткам дитячі повзуни, а управління кримінальної міліції — м’які іграшки.

    Чудова атмосфера та маса вражень нікого не залишила байдужим. Чого тільки вартували щасливі дитячі обличчя, веселі, яскраві очі та неповторний сміх вихованців.

    Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо одні одних добром і любов'ю та нехай у всіх повсякчас і щоденно очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє!

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Райцентрам потрібні супермаркети

    Потрібно будувати сучасні культурні, спортивні, розважальні обєкти у райцентрах і малих містах. Про це заявив Премєр-міністр Микола Азаров під час огляду київського торговельно-розважального ...

    Що посіяли, те й зійшло

    Природа вкрила поля товстою сніговою ковдрою і подбала про забезпечення грунту вологою таких снігів не було на Буковині сто років. Аграрії усі як один дотримались оптимальних термінів посіву ...

    Специалисты раскритиковали проект Национальной стратегии развития сфере интеллектуальной собственности

    Вчера, в столичной гостинице «Днепр» под эгидой Комитета Ассоциации юристов Украины по интеллектуальной собственности и рекламному праву прошел круглый стол на тему «Менеджмент и стратегия развития ...

    Про призначення Прилипка А.В. першим заступником голови правління Державної іпотечної установи, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Прилипка А. В. першим заступником голови правління Державної іпотечної установи Призначити Прилипка Андрія Валерійовича першим заступником голови правління Державної іпотечної установи.

    Об адвокате - устами Клиентов

    Огромное спасибо творцам сайта!!! Он на самом деле - находка! Всё просто отлично!!!

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b