Хто контролюватиме банківські установи в ЄС

    Хто контролюватиме банківські установи в ЄСМіністри фінансів країн ЄС на зустрічі у Брюсселі в середу будуть намагатися дійти згоди в питанні про контролюючий фінансовий механізм в рамках Європейського Центрального Банку, що має стати передумовою банківського союзу.

    Даніель Грос, Європейський Центр політичних досліджень:

    «Тепер питання полягає у тому, де встановити другий відділ у центральному банку, так би мовити, другу євро вежу, який повністю відокремлений від першого, а також незалежний. Це буде дуже важко, тому що тоді фактично буде дві установи».

    Для того, щоб заснувати банківський союз, треба створити єдиний наглядовий механізм в рамках Європейського Центрального Банку, і це повинно бути завершено до кінця цього року.

    «Цілком імовірно, що ЄЦБ обійматиметься лише великими інституціями і буде частково делегувати відповідальність національним наглядовим органам, щоб контролювати інші банки, більшу їх кількість. Найголовніше, щоб ЄЦБ завжди знав, що насправді відбувається», — каже Даніель Грос.

    Минулого тижня міністри фінансів ЄС не змогли досягти угоди. Якщо цього не вдасться знову, глави держав і урядів повинні будуть приймати рішення на найвищому рівні.

    Рудольф Герберт, Євроньюз:

    «Це не буде драмою, якщо міністри фінансів знову не зможуть домовитися з усіх питань. Тому що загальний банківський нагляд є занадто важливим елементом для стабілізації зони євро. Європа не може дозволити собі в період кризи непродумані компроміси».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.
    Нравится

    Это будет Вам интересно

    Про внесення зміни № 54 до офіційного тексту ТП СНД на 2013 фрахтовий рік по УЗ, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    О внесении изменения № 54 к официальному тексту ТП СНГ на 2013 фрахтовый год по УЗ На основании пункта 1.2 Общих положений Тарифной политики Железных дорог государств — участников СНГ( 998_535 ) Укрзализныця, как Управление делами Тарифной политики, информирует о внесении изменения № 54 к официальному тексту Тарифной политики на 2013 фрахтовый год( 998_535 ) по УЗ.

    Щодо застосування пункту 3 підрозділу 4 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України, Вищий адміністративний суд України

    Головам апеляційних адміністративних судів У зв'язку з виникненням у судовій практиці питань, пов'язаних із застосуванням пункту 3 підрозділу 4 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України( 2755-17 ), на підставі пункту 4 частини першої статті 32 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"( 2453-17 ) та з метою однакового застосування адміністративними судами зазначених приписів Податкового кодексу України Вищий адміністративний суд України звертає увагу на таке.

    Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» Відповідно до Законів України «Про електроенергетику»( 575/97-ВР ) та «Про теплопостачання»( 2633-15 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», постанов НКРЕ від 12.10.2005 № 896( v0896227-05 ) «Про затвердження Порядку розрахунку тарифів на електричну та теплову енергію, що виробляється на ТЕЦ, ТЕС, АЕС та на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії» та від 12.10.2005 № 898( v0898227-05 ) «Про затвердження Процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    На Волині з тюрми втік в’язень за три місяці до звільнення

    На Волині та Рівненщині другу добу шукають чоловіка, який втік з Маневицької в'язниці.

    Об адвокате - устами Клиентов

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование интернет портала.

    Рекомендовано Адвокатом
    Телефон семейных адвокатов
    Статьи о семейном праве
    Стягнення заборгованості через суд

    Стягнення заборгованості через суд Часто стягнення заборгованості з боржника буде можливим здійснити лише після того, як було розглянуто та задоволено судом ...

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим

    Розірвання шлюбу із засудженим, або ув'язненим Сьогодні можна ініціювати «розділ» шлюбу з ув'язненим в суді, РАЦСі, якщо не мається спільних дітей.

    Консультации Адвоката
    Новости Семейного права
    Утверждена программа празднования Нового года ...

    Утверждена программа празднования Нового года в Киеве Мэр Киева Виталий Кличко утвердил программу празднования Нового года в столице. Об этом говорится в сообщении пресс-служба Киевской городской государственной администрации.

    Очільники вищих органів судової влади звернулися ...

    Очільники вищих органів судової влади звернулися до  Президента України та Голови Верховної Ради України У зв’язку із підготовкою внесення змін до бюджетного законодавства, в яких передбачається зарахування коштів від надходження судового збору до загального фонду державного бюджету, чим повністю ...

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского ..

    Обладателем Кубка «Фемиды» стала команда Оболонского райсуда г.Киева 13 декабря с. г. в преддверии Дня работников суда на территории учебно-тренировочной базы ФК «Динамо» состоялись финальные матчи и торжественное закрытие V турнира по мини-футболу среди команд судебных учреждений за Кубок «Фемиды». Турнир проводится под патронатом Совета судей Украины и Государственной судебной администрации (ГСА) Украины.

    77622d60ce9d54ae9fda0d258266067b